foto/ stat će na ludi kamen

Udaje se Rada Manojlović: Sretna sam i jako mi je lijepo...

Showbizz26.07.16, 11:13h

Udaje se Rada Manojlović: Sretna sam i jako mi je lijepo...
"Mislim da je venčanje jako lepa stvar i mislim da je lepo obavezati nekoga na nešto", započela je Rada sa osmijehom na licu priču o svom ljubavnom životu

 

Pjevačica Rada Manojlović tvrdi da nikada nije bila srećnija i ispunjenija na emotivnom planu, a uskoro planira da stane i na ludi kamen.

 

"Mislim da je venčanje jako lepa stvar i mislim da je lepo obavezati nekoga na nešto", započela je Rada sa osmijehom na licu priču o svom ljubavnom životu.

 

"Zar nema ništa lepše nego da neko javno pred svima kaže: da, ona je moja!" Pjevačica je dugo krila svoj ljubavni status nakon raskida sa Momorom Gajićem, a sada o ljubavi priča sa osmijehom na licu. Ona je u jednom salonu vjenčanica isprobavala haljinu za najvažniji dan u životu.

 

rada-manojlovic

 

"Ako nema ljubavi svakako ne pomaže ti nikakv papir, ni ništa na ovom svetu, ali ako je ima, ne vidim zašto to ne bi svi znali", kaže Rada i dodaje da je ispunjena. "Srećna sam. Ja sam stvarno srećna i mnogo mi je lepo, ne bih volela da se to promeni, ko razume shvatiće", rekla je kroz smijeh pjevačica u emisiji "Premijera".

 

Ona je dodala da ne želi da ima nikakve veze sa organizacijom vjenčanja.

 

(NN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook