ima nas svakakvih

Ako imaju ove osobine, oni su emocionalno zakržljali muškarci od kojih treba bježati

Lifestyle25.07.16, 21:45h

Ako imaju ove osobine, oni su emocionalno zakržljali muškarci od kojih treba bježati
ŽENAMA se uvijek prigovara da su preizbirljive, što možda i je istina, ali kod nekih stvari jednostavno treba biti izbirljiv


On je jednostavno najbolji u svemu što radi, uvijek je u pravu a svađa s njim nema smisla jer će, s obzirom na to da je najbolji, uvijek pobijediti
 

ŽENAMA se uvijek prigovara da su preizbirljive, što možda i je istina, ali kod nekih stvari jednostavno treba biti izbirljiv. Emocionalno zakržljali muškarci su definitivno u toj kategoriji, a evo o kojim tačno muškarcima pričamo:

 

Veliki osvajač

 

On te voli, obožava, želi ti dati sve na svijetu… dok te ne dobije. U trenutku kad te pokorio, prestaješ mu biti zanimljiva i prelazi na sljedeću žrtvu. Neke žene misle da mogu promijeniti velikog osvajača i da će baš one biti te koje će ga pretvoriti u mirnog tipa koji želi biti u vezi… u 99 posto slučajeva, to je jednostavno nemoguće.

 

Mamin sin

 

Tebe možda voli, ali nju obožava. Ona je za njega najbolja žena, ideal kojem se nitko ne može približiti. On će znati cijeniti sav tvoj trud, ali na kraju dana, jasno će ti dati do znanja da to i dalje nije ni blizu njenom umijeću.

 

Egomanijak

 

On je jednostavno najbolji u svemu što radi, uvijek je u pravu a svađa s njim nema smisla jer će, s obzirom na to da je najbolji, uvijek pobijediti. Veza s ovakvim tipom je katastrofa, jer ste oboje zaljubljeni u istu osobu: njega.

 

Gunđalo

 

Ništa ne valja, a čak i kad je nešto dobro, moglo bi biti i bolje. Ovaj frajer nema potrebu popraviti stvari koje mu se ne sviđaju u životu - on samo želi prigovarati jer je to način na koji hrani dušu. Naravno, za sve što ne valja je uvijek kriv netko drugi, što znači da ćeš u vezi s njim za sve loše stvari biti kriva ti.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook