mračna tajna svakog muškarca

Vrući problem: Muškarci otkrili šta im žene nikako ne smiju raditi 'ispod pojasa'

DEPO PLUS23.07.16, 14:02h

Vrući problem: Muškarci otkrili šta im žene nikako ne smiju raditi 'ispod pojasa'
U nastavku pročitajte kakav tip akcije muškarci ne vole ispod pojasa i na što treba paziti prilikom 'baratanja' donjim dijelovima njegovog tijela

 

Možda ste pomislili kako je penis najranjiviji dio tijela svih muškaraca, ali oni će vam priznati da tu titulu ipak zaslužuju testisi. Ne vole kada ih žene potpuno ignoriraju tijekom intimnog odnosa, ali također imaju stroge upute za približavanje ovoj potencijalnoj zoni užitka.

 

U nastavku pročitajte kakav tip akcije muškarci ne vole ispod pojasa i na što treba paziti prilikom 'baratanja' testisima. Nemojte ih:

 

1. Povlačiti. Testise nikada ne tretirajte poput penisa. Možda mislite da je to seksi potez, ali većina muškaraca na njega će odgovoriti – povlačenjem.

 

2. Udarati. Nikada i nikako jer to uzrokuje bol koju naši alfa mužjaci ne podnose dobro.

 

3. Prejako stiskati. Možda izgledaju kao mini anti-stres loptice, ali ipak to nisu. U obzir dolazi samo najnježniji dodir.

 

4. Gristi bez upozorenja. Mnoge muškarce pali osjećaj grickanja, ali rijetki ga žele osjetiti bez najave.

 

5. Pretjerivati sa sisanjem. Kao što je ranije spomenuto, penisu i testisima ne odgovara isti tretman. Točnije, penis podnosi intenzivnije pokrete i poteze. Većini muškaraca odgovara da se tijekom oralnog seksa malo poigrate i s njihovim testisima, ali pritom budite nježni. Dozvoljen je samo lagani pritisak i što manje naglih pokreta. Neki uživaju u sisanju dok je drugima dovoljno samo blago golicanje jezikom.

 

Otvoreno razgovarajte sa svojim partnerom o tome što mu odgovara jer ćete tako najlakše i najbrže uspostaviti intiman odnos pun povjerenja i užitka. Naravno, nemojte zaboraviti i na svoje potrebe i objasnite mu što vi volite. Uzajamno i ravnomjerno pružanje zadovoljstva ključ je dobrog seksualnog života.

 

(Zadovoljna.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook