PODRŠKAMA SPORTISTIMA BIH

NLB Banka d.d. Sarajevo i NLB Banka a.d. Banja Luka sponzori bh. olimpijaca u Rio de Janeiru

Biznis Klub22.07.16, 14:40h

NLB Banka d.d. Sarajevo i NLB Banka a.d. Banja Luka sponzori bh. olimpijaca u Rio de Janeiru
Kao društveno odgovorne firme koje daju doprinos u svim oblastima društvenog života, NLB Banka d.d. Sarajevo i NLB Banka a.d. Banja Luka su veoma ponosni što su prve iz bankarskog sektora podržale naš Olimpijski komitet i svojom podrškom pomogli bh. sportistima u ostvarenju njihovih snova i vrhunskih rezultata

NLB Banka d.d. Sarajevo i NLB Banka a.d. Banja Luka svojim sponzorskim ugovorom sa  Olimpijskim komitetom Bosne i Hercegovine podržavaju  bh. olimpijce na takmičenju u Rio de Janeiru.


- Ovom saradnjom želimo podržati rad i djelovanje Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine i pružiti kvalitetnu podršku našim sportistima na predstojećim Olimpijskim igrama. Sigurni smo da će dostojno predstavljati našu Bosnu i Hercegovinu i dati svoj maksimum da ostvare odlične rezultate, poručili su iz NLB Banke d.d. Sarajevo i NLB Banke a.d. Banja Luka.


- Veoma smo zahvalni zbog ove finansijske potpore NLB Banke iz Sarajeva i iz Banjaluke. Ona će nam pomoći da  kvalitetno radimo na organizaciji za Rio. Na Olimpijadu u Rio de Janeiru ide do sada najkvalitetniji olimpijski tim od kojeg sa velikim optimizmom očekujemo zapažene rezultate. rekli su u Olimpijskom komitetu Bosne i Hercegovine.


Kao društveno odgovorne firme koje daju doprinos u svim oblastima društvenog života, NLB Banka d.d. Sarajevo i NLB Banka a.d. Banja Luka su veoma ponosni što su prve iz bankarskog sektora podržale naš Olimpijski komitet i svojom podrškom pomogli bh. sportistima u ostvarenju njihovih snova i vrhunskih rezultata.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook