'NLB KLIK' ZA POTPUNU KONTROLU FINANSIJA

Mobilno i elektronsko bankarstvo NLB Banke donosi brojne uštede

Biznis Klub13.07.16, 13:07h

Mobilno i elektronsko bankarstvo NLB Banke donosi brojne uštede
Na ovaj način klijenti NLB Banke d.d., Sarajevo imaju potpunu kontrolu nad vlastitim finansijama


NLB Banka d.d. Sarajevo je svojim klijentima, fizičkim licima, predstavila unaprijeđenu platformu elektronskog bankarstva (NLB Klik) kojom osigurava najviši standard u korištenju bankarskih usluga.


NLB Klik se prilagođava uređaju koji klijent koristi, bilo da se radi o mobilnom telefonu, laptopu, ili računaru bez potrebe instaliranja odvojene aplikacije. Dostupan je 24 sata dnevno, svih sedam dana u sedmici i omogućava jednostavan i siguran pristup računu svakom klijentu. Na ovaj način klijenti NLB Banke d.d., Sarajevo imaju potpunu kontrolu nad vlastitim finansijama.


- Elektronsko bankarstvo ne nudi samo dostupnost i privatnost, nego osigurava uštedu novca i vremena. Naši klijenti putem elektronskog bankarstva mogu na veoma brz i jednostavan način plaćati račune ili izvršiti transfer novca i uvijek imati uvid u stanje na svojim računima. Klijentima je omogućeno da na ovaj način vrše i plaćanje režija i ostvare 50% niže naknade u odnosu na plaćanje na šalteru Banke, naglasila je Lidija Žigić, izvršni direktor i član Uprave NLB Banke.

 

nlb-banka-mklik


NLB Banka d.d. Sarajevo je prateći savremene trendove bankarskog poslovanja  uslugu elektronskog bankarstva podigla na viši nivo. Svi klijenti koji žele brzo i sigurno platiti račune ili samo provjeriti stanje računa, imaju na raspolaganju usluge NLB Banke pomoću kojih na jednostavan način mogu obavljati sve navedeno i bez dolaska u Banku. Ove  usluge su prilagođene savremenom,  modernom i ubrzanom načinu života.


O načinu korištenja i svim prednostima elektronskog i mobilnog  bankarstva, građani se mogu informisati na: http://www.nlb.ba/mobilno-bankarstvo/.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook