SAVRŠENI ZA ŠTAMPU VISOKOG KVALITETA

Canon osvježava svoj PIXMA asortiman sa dva nova All-in-One kućna štampača

Tehno12.07.16, 15:33h

Canon osvježava svoj PIXMA asortiman sa dva nova All-in-One kućna štampača
Fotografi entuzijasti mogu uživati oživljavajući svoje fotografije u živopisnim, rezonatnim bojama sa novom serijom PIXMA MG3050 i PIXMA MG2550S sa Canon hibridnim sistemom tinte, koristeći zajedno tinte zasnovane na boji i pigmentu za prekrasne fotografije, kao i za oštar i jasan tekst u dokumentu

 


Canon danas otkriva dva All-in-one PIXMA inkjet štampača – seriju PIXMA MG3050 i PIXMA MG2550S. Dizajnirani za dom, oba nova modela su savršena za štampanje dokumenata i slika visoke kvalitete, dok kompaktni, elegantni dizajn omogućava da se mogu uklopiti u bilo koji kućni prostor ili prostor za učenje.


Fotografi entuzijasti mogu uživati oživljavajući svoje fotografije u živopisnim, rezonatnim bojama sa novom serijom PIXMA MG3050 i PIXMA MG2550S sa Canon hibridnim sistemom tinte, koristeći zajedno tinte zasnovane na boji i pigmentu za prekrasne fotografije, kao i za oštar i jasan tekst u dokumentu. Ukoliko je potrebno štampati fotografije koji imaju kvalitet profesionalne izrade sa istančanim detaljima, tinta FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) u spremniku – tinta tehnologije inženjeringa pune fotolitografije sa inkjet mlaznicom dopušta da pravite fotografije koje su praktično čiste, jasne i bez zrnatosti, dok vam XL spremnici omogućvaju da štampate više stramice.


Povezani štampači za povezani svijet


Koristeći Wi-Fi konekciju, serija PIXMA MG3050 omogućava wireless štampanje sa laptopa i personalnih računara, kao i sa sa pametnih telefona i tableta koristeći Canon PRINT aplikaciju, dok cloud štampanje znači da ne morate biti kod kuće kako biste nešto odštampali – možete štampati sa servisa i društvenih mreža kao što su Instagram™, Facebook™, Google Drive™ i više. Brzo povežite uređaje kod kuće sa Access Point Mode kako biste sa wireless konekcijom koristili printere bez potrebe da budete na istoj Wi-Fi mreži. U danima kada nemate mnogo vremena, dokumenti mogu biti skenirani i poslani direktno na vaš mobilni uređaj kako biste ih mogli nositi sa sobom.


Sloboda da budete kreativni


Za kreativnu inspiraciju, PIXMA MG3005 i PIXMA MG2550S uključuju My Image Garden za Mac ili PC koji organizuje fotografije na lokaciji koja je jednostavna za korištenje prije nego što automatski kreira izgled fotografija, praveći prekrasne prikaze i printove vrlo brzo. Štampači također sadrže CREATIVE PARK PREMIUM, online uslugu za korisnika originalne Canon tinte koja predstavlja inspirativne dizajne i projekte profesionalnih umjetnika i fotografa.


Entuzijasti fotografi mogu sa serijom PIXMA MG3050 kreirati nove 5x5“ kvadratne foto printove, savršene za uokvirivanje i izlaganje u domovima, kao i za poklone prijateljima i porodici. Sa tableta, personalnog računara ili Mac računara   imate pristup i opciji Easy-PhotoPrint+, koja vam pomaže da dobijete kreativne radove koristeći slike pohranjene na mobilnim telefonima na cloudu, sa predlošcima koji uključuju čestitke, kalendare i više.

 

Serija PIXMA MG3050 omogućava:

•    Štampanje putem pametnih telefona i clouda sa aplikacijom Canon PRINT
•    Visokokvalitetno štampanje, kopiranje i skeniranje
•    8 ipm monohrom, 4 ipm u boji
•    Easy-PhotoPrint+ za kreativno printanje
•    Istovremena Acceps Point Mode i Wi-Fi konekcija
•    Opcionalni XL spremnici za manje troškove štampe


PIXMA MG2550S omogućava:

•     Visokokvalitetno štampanje, kopiranje i skeniranje
•    8 ipm monohrom, 4 ipm u boji
•    Softver My Image Garden
•    Automatski Power On kada počnete štampati
•    Quiet Mode za smanjenu buku tokom operacije
•    Opcionalni XL spremnici za manje troškove štampe

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook