osvojite ga pametno

Ovome ne može odoljeti: Mali trikovi pomoću kojih će muškarac poluditi za vama

ŽENA iN09.07.16, 17:57h

Ovome ne može odoljeti: Mali trikovi pomoću kojih će muškarac poluditi za vama
Žena brine o muškarcu, pokazuje mu ljubav i pažnju, čak ga ponekad i izluđuje od bijesa, ali sve je to zbog ljubavi

 

Žena je najveći dar koji muškarac može da ima. Ukoliko na ovo kažete: ''Nije tačno!'' to samo može da znači da osoba koju ste sreli nema baš pravo da se nazove ženom.

 

Žena brine o muškarcu, pokazuje mu ljubav i pažnju, čak ga ponekad i izluđuje od bijesa, ali sve je to zbog ljubavi.

 

Međutim, tu su i neke male ženske tajne, sa kojima svakog muškarca možete izludjeti od želje za vama.

 

Oni obožavaju:

 

1. Kada ušuškate glavu u njegovo naručje Muškarci ovo obožavaju! Tako im pružate priliku da se osjete kao pravi muškarac, koji svojoj voljenoj osobi pruža zaštitu i osjećaj sigurnosti.

 

2. Kada se igrate sa njegovom kosom, npr. u toku vožnje Ne radi se samo o fizičkom užitku, usljed masiranja njegove glave. Ovo je bitan znak pažnje i nježnosti koju pružate svom mušškarcu, kao i želju za fizičkim kontaktom.

 

3. Kada ga hvalite na društvenim mrežama Jasno je! Muškarac voli kada mu njegova bolja polovina pohvali novu majicu ili frizuru.

 

4. Kada ga pažljivo slušate Obratite pažnju na ono što vam muškarac govori. Time ćete mu dati do znanja da vam je stalo do njega i želite bolje da ga upoznate, da biste bili još bliži.

 

5. Kada mu šaljete poruke dok ste sa drugaricama Time mu dajete do znanja da ga ne zaboravljate, čak i kada niste zajedno. Mislite na njega u svakom trenutku - šta više muškarac može da poželi!

 

6. Kada mu izjavljujete ljubav na javnom mjestu, na sve moguće načine Kada mu prve uhvatite ruku u šetnji, kada mu ispravljate čuperak na kosi prije izlaska ili mu se približite dok čekate u redu na kasi - sve su to mali znaci ljubavi, koji puno znače i zbog kojih vam srce brže lupa

 

(NN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook