zodijak otkriva

Veliki horoskop za juli: Evo šta su vam zvijezde pripremile u vrelim ljetnim danima

Zabava08.07.16, 16:05h

Veliki horoskop za juli: Evo šta su vam zvijezde pripremile u vrelim ljetnim danima
Kome su zvijezde više, a kome manje naklonjene u ovom ljetnom mjesecu? Saznajte u velikom horoskopu za vreli juli!

 

Ovan

Prva slutnja ljeta u vama otvara bezbroj mogućnosti. Čini vam se da možete sve, a i niste daleko od istine. Sve vaše želje su ostvarive, ali u poslu pripazite da ne postanete bezobzirni. Uspjeh neće biti slađi ako na putu do njega pregazite nekoliko nevinih suradnika. Razmišljajte o općem, a ne samo svom interesu. Vrijeme sjećanja i nostalgije ponukat će vas da se posvetite porodici, posebno starijim članovima. U ljubavi ste sam svoj majstor, riješite se smetnji. One su ionako većinom u vašoj glavi.

 

Bik

Topli ste i velikodušni, uvijek na strani slabijih. Iako volite pohvale i priznanja, sasvim dobro spavate noću i bez njih. Jedan kratak trenutak arogancije mogao bi pokvariti vašu reputaciju. Možda ste u pravu, ali izaberite nježniji način da to priopćite svijetu. Kad se borite s autoritetima, budite spremni izgubiti koju bitku. Strastveno ćete braniti svoj privatni život od znatiželjnih očiju. To je trenutno najbolji pristup jer ste i vi i partner skloni utjecajima sa strane. Istina se najbolje vidi u četiri oka.

 

Blizanci

Ovo je vaše vrijeme i uživajte u njemu bez susprezanja. Kao prava kraljica komunikacije poharat ćete poslovnu i privatnu sredinu. Želite li da vas netko sasluša, puna dvorana ili jedna posebna osoba, dobit ćete svu pažnju koju priželjkujete. Iako vas uspjeh prirodno prati, ne skrećite s ucrtanih putova i planova. Dragi prijatelj mogao bi postati šarmantni neprijatelj. U ljubavi ste skloni sanjarenju, a vaša mašta nikad nije poznavala granice. Ko zna, možda se jedan od snova i ostvari.

 

Rak

U ludom životnom ritmu najteže je ostati svoj. Razne situacije razvlače vas na nekoliko strana. Razvili ste pravu umjetnost bivanja na nekoliko mjesta odjednom. Poslovna sredina mogla bi vas brzo progutati ako ne izrazite svoje stavove na vrijeme. Budite glasni i sigurni da su vas svi čuli i razumjeli. Bit ćete uvučeni u jedan sukob koji ne možete izbjeći. Uprkos vašoj diplomaciji, nećete doživjeti mnogo zahvalnosti. Pobjegnite nakratko od svega, od silne buke zaboravili ste slušati svoj glas.

 

Lav

Ne možete biti savršeni i ne možete sve stići na vrijeme. Preuzeli ste nekoliko krupnih zalogaja koje sada morate finalizirati kako znate i umijete. Dobit ćete primamljivu ponudu za pomoć, ali razmislite kakva motivacija stoji iza toga. Nijedna usluga nije besplatna. U ljubavi dobro otvorite oči jer je nešto novo bliže nego što mislite. Previdjeli ste nečiji pogled i pažnju, vratite film unatrag i pronaći ćete sramežljivog obožavatelja. Kao i uvijek, ljubav se sakrije tamo gdje je nikad ne biste tražili.

 

Djevica

Vaš život se mijenja i postaje uzbudljiv, ali ovaj put će vam se promjena dopasti. Iako se užasavate nepredvidljivosti, morate priznati da je sve puno zanimljivije kada ste spremni na pustolovinu. Očarat će vas raznolikost pristupa životu, je li moguće da vaš nije jedini koji funkcionira? Nova iskustva nas svakodnevno mijenjaju. Budite tolerantni prema saradnicima, ali strogi prema nasilnom i nemarnom ponašanju. Usprotivit ćete se i čvrsto braniti svoje stavove. Ne popuštajte nikome kada znate da ste u pravu.

 

Vaga

Početak ljeta je najbolje vrijeme da pokažete svoje socijalne vještine i vrline, a njih nema malo. Odlučili ste stati na kraj usamljenosti i vaš društveni život cvjeta kao nikad dosad. Sve svoje mane i nedoumice odlučili ste izliječiti druženjem i smijehom. Zapravo ste izabrali najbolju terapiju jer smijeha će biti više nego dovoljno. Ipak suzdržite se od posredovanja u ljubavi. Ono što vama izgleda kao dobra ideja,uskoro bi moglo eksplodirati u tisuću nevolja. Bolje se okrenite traženju svoje srodne duše.

 

Škorpija

Na prvi pogled čini se kako vas čekaju mnoge izazovne situacije, ali svi znamo da je izazov vaše drugo ime. Trenutna razočaranja pretvorit ćete u velike pobjede. Vaš najveći problem je vjera u sebe i svoje sposobnosti. Ne dajte se obeshrabriti, vi možete mnogo više nego što se od vas očekuje. Poslovna sredina odat će vam priznanje koje ste višestruko zaslužili. Čuvajte se zabranjenih ljubavi, mašta je uvijek živih boja, a stvarni život u surovijim nijansama. Vama je potrebna sasvim realna ljubav, a ne želja u daljini.

 

Strijelac

Sunce i more su nadohvat ruke, a vi se ponašate kao da je malo prije bila Nova godina. Lijeni ste i uspavani, bez neke veće motivacije da se pokrenete dalje od svog televizora. Ostavite se lažne zimske depresije jer dobre vijesti su na putu. Ustanite s kauča, uživajte u svom trenutku uspjeha i živnite malo. Neuobičajeno ste sramežljivi, ali kad pokažete svoje stvarne vrline, privući ćete prave ljude u svoj život. Privlače vas zagonetke i izazovi, ali nemate znanja i strpljenja za traženje rješenja.

 

Jarac

Jarac je vrijedan radnik koji vrijedi za trojicu. Zašto onda vaš trud nije adekvatno nagrađen? Postavljat ćete prava pitanja i tražiti od šefa objašnjenje. Naravno, svima je jasno da ste u pravu i da nećete odustati dok ne dobijete što vam pripada. Društveni život je intenzivan, a povremeno i zbunjujući. Često ćete si postaviti pitanje na koji tulum krenuti. Spremni ste se dati i partneru i obitelji, živjeti u sretnoj komuni ako treba, ali ne zaboravite na svoj lični prostor i potrebe.

 

Vodolija

Vi se najbolje snalazite tamo gdje se svi drugi izgube. Pa što ako ste malo skrenuli s ucrtanih poslovnih staza, u nemapiranom području nalaze se najbolje ideje. Dobri ste u uočavanju važnih detalja i malo što vam može promaći. U ljubavi je vrijeme za detaljno unutarnje istraživanje. U vama su svi odgovori, ali potrebno vam je vrijeme i tišina da ih pronađete. Iznenadit će vas blago koje ćete pronaći. Osim hladnog i analitičkog uma u vama se krije nježno i toplo srce. To je odgovor koji vas vodi u novu ljubav.

 

Ribe

Intuicija i svi ostali pokazatelji vode vas u pravom smjeru. Nova romansa je doista na pomolu. Morat ćete dobro gledati i upijati dojmove bez predrasuda i nepotrebnih strahova. Ne budite zbunjeni, kada dođe trenutak za pravu sreću, vi ćete to sa sigurnošću znati. Ponekad su mašta i stvarnost jedno te isto. Ne zaboravite prije nove ljubavi očistiti kosture iz ormara. Bit ćete skloni promjenama i eksperimentiranju s izgledom. Nećete se naći iz prve, zato neka tetovaže budu privremene, a boja za kosu periva.

 

(elle.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook