GLEDAJTE OVE SEDMICE

Open IPTV ima najbolju ponudu, provjerite zašto

Mediji07.07.16, 14:15h

Open IPTV ima najbolju ponudu, provjerite zašto
Od 10. jula gledaoci National Geographic kanala će imati priliku da ponovo gledaju neke od najboljih serija koje su emitovane na kanalu u prethodnih nekoliko godina

U subotu, 9. jula 2016. godine na TV kanalu HBO 3 u 18.20 časova možete pogledati 1. epizodu čuvene serije „Korijeni“.

Dugo očekivani rimejk čuvene mini-serije „Korijeni“ iz 1977. predstavlja istorijski portret američkog ropstva i opisuje putovanje jedne porodice, njihovu volju za opstankom i način na koji prenose svoje nasljeđe uprkos svim nedaćama.


Priča obuhvata više generacija, počevši od mladog Kunta Kintea (Malači Kirbi), koji je zarobljen u svojoj domovini Gambiji i u užasnim uslovima prebačen u kolonijalnu Ameriku, gdje je prodat u roblje. Porodica se suočava sa raznim poteškoćama dok svjedoče i učestvuju u značajnim događajima američke istorije – uključujući Američki rat za nezavisnost, Američki građanski rat, pobune robova i konačnu ravnopravnost. U seriji glume Forest Vitaker, Ana Pakvin, Lorens Fišbern, Džonatan Ris Majers i Anika Noni Rouz.


Ekskluzivno nove serije ”Ljeto zvijezda”, od 10. 07. 2016 , nedjeljom u 18.00 časova

Od 10. jula gledaoci National Geographic kanala će imati priliku da ponovo gledaju neke od najboljih serija koje su emitovane na kanalu u prethodnih nekoliko godina. Ponovo ćemo poželjeti dobrodošlicu nevjerovatnom Nilu DegrasTajsonu i seriji Kosmos, Geniju po Stivenu Hokingu, Morganu Frimenu u seriji Priča o Bogu. Ne zaboravimo specijal o Titaniku Džejmsa Kamerona i sjajnu seriju Velika otkrića koju su režirali neki od najvećih umjetnika današnjice. Pridružite nam se u istraživanju svake nedjelje od 18.00.


U utorak, 12.7.2016. godine u 20.55 časova, budite uz kanal HBO.

Reditelj Klint Istvud predstavlja nam film „Snajperista“, u kojem Bredli Kuper glumi Krisa Kajla, najopasnijeg snajperistu u američkoj vojnoj istoriji. Ali on nije bio samo izuzetno nadaren i precizan strijelac. Poslat je u Irak sa samo jednim ciljem: da zaštiti svoje saborce. Njegova preciznost spasla je ogroman broj života na ratištu i, kako se priča o njegovoj hrabrosti sve više širila, dobio je nadimak Legenda. Međutim, za njega su čule i neprijateljske snage, pa su ucjenile njegovu glavu i učinile ga glavnom metom pobunjenika. Takođe je vodio bitku i na privatnom polju, trudeći se da bude dobar otac i muž iako se nalazio na drugom kraju svijeta. Uprkos opasnosti i problemima kod kuće, Kris je odslužio četiri stresne borbene misije u Iraku, poštujući moto mornaričkih foka koje glasi: Ne ostavljaj nijednog čovjeka. Ali vrativši se ženi, Taji Rene Kajl (Sijena Miler) i djeci, Kris shvata da ne može da ostavi rat iza sebe.


Televizijski kanal CINEMAX nam donodi još jedan kultni film koji je punio bioskope širom svijeta. Film „Na putu rata“, možete pogledati u srijedu,13. jula od 11.50 časova.

Kao nasljednik ubijenog predsjednika, Lindon B. Džonson trebalo je da pretvori Ameriku u Veliko društvo jednakih mogućnosti. Umjesto toga, postao je simbol najnepopularnijeg rata u istoriji Sjedinjenih Država.


“Na putu rata” je moćni portret političkog lidera suočenog sa velikom odgovornošću u donošenju strateških i vojnih odluka koje utiču na živote hiljada ljudi. Izabrani predsjednik koji glatko dobija izbore 1964. godine, Lindon B. Džonson, bio je savjestan čovjek koji je želio da ga se sjećaju po naprednom socijalnom programu. Umjesto toga, postao je simbol nepopularnog rata koji nije želio da vodi. Ovaj film priča moćnu i tragičnu priču o tome kako je Džonson uhvaćen u koštac između savjetnika koji su ga ubjedili da ulaže novac i ljudstvo u Vijetnamski rat i svoje vizije o ujedinjenju zemlje.


Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook