'NEOBIČAN' PUT DO SRETNOG BRAKA

Udata je, ali ima seks sa drugim muškarcima, i tvrdi da je to čini boljom mamom

ŽENA iN03.07.16, 20:24h

Udata je, ali ima seks sa drugim muškarcima, i tvrdi da je to čini boljom mamom
Počela je da spava sa drugim muškarcima prije šest godina, kada je bila u braku s prvim suprugom

 

 

Gracie X je mama dvoje djece i tvrdi da je to što ima seks van braka čini boljom mamom.

 

Gracie X, inače instruktorica pilatesa i književnica, članica je zajednice čiji članovi otvoreno upražnjavaju seks van braka, a da njihovi partneri s tim nemaju nikakav problem. Ima dvoje djece, 16-godišnju Talulu i 11-godišnjeg Merlina, i čvrsto vjeruje da njen otvoren i pozitivan stav prema seksu pravi od nje još boljeg roditelja.

 

- Kada bi me djeca zamolila da prestanem da upražnjavam seks sa drugim muškarcima, ne bih to učinila. Ne bih mogla da prestanem da budem to što jesam i da živim život koji mi ne prija, kaže Gracie.


Počela je da spava sa drugim muškarcima prije šest godina, kada je bila u braku s prvim suprugom Henkom. Primili su muškarca po imenu Oz i njegovo dvoje djece da sa njima žive u dupleksu, a u to vreme Henk viđao s izvesnom Valeri, koja se takođe uselila u taj stan.

 

gracie-x

 

Upražnjavala je seks i sa bivšim mužem i sa Ozom. Sve četvoro su tako živjeli zajedno sa djecom.

 

Vremenom, Gracie se posebno zbližila s Ozom, kao i Henk sa Valeri i tada je svako krenuo na svoju stranu. Sada su ona i Oz u braku, ali, naravno, upražnjavaju seks i sa ostalim članovima ove poligamne zajednice.

   
Umjesto da od djece krije svoje seksualne aktivnosti, Gracie bira da bude otvorena i kaže da će podržati svoju kćerku ako odluči da krene njenim stopama.

 

Ona iskreno vjeruje da ovakav vid seksualne slobode kreira sretniji porodični život i čini je boljom majkom.

 

I dok se Gracie sasvim sponatno okrenula poligamiji, ima i onih koji vode ljubav s jednom osobom, a maštaju o drugoj, a ima i onih žena koje žive u braku bez seksa.

 

Kako vi stojite s ovim temama?

 

(Žena.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook