Ekskluzivna serija

Mi pratimo vaš TV ukus: 'Tajni život Merilin Monro' ove sedmice na Open IPTV...

Mediji01.07.16, 11:20h

Mi pratimo vaš TV ukus: 'Tajni život Merilin Monro' ove sedmice na Open IPTV...
Ekskluzivno na TV HBO, u petak, 8. jula, u 10.25 časova možete pogledati 1. dio serije “Tajni život Merilin Monro"

 


Novi specijali na kanalu National Geographic–“Istraživač: krvavi antikviteti” na programu su 3. jula u 21.55 časova.

Istraživač vodi gledaoce širom svijeta u potragu za krvavim antikvitetima. Poznati još i kao ratni antikviteti ili plijen, ovi predmeti su poznati po tome što su njima finansirani genocidi, terorizam i organizovani kriminal. Pljačkanje nije ništa novo: egipatske grobnice, antikviteti iz Angkora, majanske ruševine, ostaci iz Drugog svjetskog rata...

 

“Pravi O'nilovi”, naziv je prve sezone humorističke serije koja će premijerno od 5. jula biti emitovana na FOX TV-u, utorkom od 22.00 časova po dvije epizode.

Ljudima iz njihove zajednice u Čikagu, O’Nilovi izgledaju kao tipična savršena američka porodica, i kada bi to zavisilo od Ajlin (Marta Plimpton), tako bi i ostalo. Ajlin je mama koja se ponosi besprjekornim organizacionim vještinama i svake godine teži da napravi najbolji dobrotvorni događaj u svojoj crkvi. Na početku sezone, pukotina u oklopu porodice natjera Ajlin da prizna da je njen brak pred pucanjem i da je njena porodica možda pomalo u haosu. Ajlin s vremenom shvati da je nesavršenost istovremeno oslobađajuća i ponižavajuća. Njen uskoro bivši muž Pet (Džej R. Ferguson), policajac i dobroćudni otac, čini emocionalno središte porodice. On i Ajlin se trude da budu što bolji roditelji tokom perioda preokreta i on izvjesno vrijeme pristaje da ispunjava Ajlinin zahtjev da zadrže imidž savršene porodice.


Ekskluzivno na  TV HBO, u petak, 8. jula, u 10.25 časova možete pogledati 1.dio serije “Tajni život Merilin Monro".

Keli Garner glumi legendarnu Merilin Monro u mini-seriji punoj strogo čuvanih tajni. Suzan Sarandon glumi Merilininu najveću tajnu, majku Gledis, koja je mnogo vremena provela u bolnici za psihijatrijske bolesti.

 

open-preporuke-foto


„Tajni život Merilin Monro“ počinje portretom mlade Norme Džin Mortenson dok sa rasijanom majkom živi bez pažnje i ljubavi. Uprkos svemu, Norma Džin je stasala u zabavnu, pametnu i ambicioznu ženu, koja je ubrzo postala simbol jednog doba. Uživa u svom statusu, ali i dalje ostaje krhka i željna pohvale i zaštite muškaraca. Spoljni svijet nikada nije istinski spoznao ili razumio pravu Merilin, koja se mnogo razlikovala od one koju je javnost poznavala. Dok je njena slava rasla, sva tri braka su se raspala prilično javno, uključujući vezu sa Džoom Dimađom i Arturom Milerom…


Kriminalistički triler ”Sedam minuta”, možete pogledati na  TV CINEMAX 8. jula 2016. u 21.55  časova.

Nakon što su se zadužili kod neurotičnog vođe narko-kartela, trojica očajnih mladića, Sem, Majk i Oven, primorani su da počine drsku pljačku. Ono što počinje kao jednostavan plan – ući i izaći za sedam minuta – ubrzo prerasta u opasnu igru na život i smrt. Sa svakim proteklim minutom na vidjelo izlaze pravi motivi i neočekivani obrt sve više podiže uloge. Semova trudna djevojka Kejt je oteta, što predstavlja dodatni pritisak i primorava naše junake da urade sve što mogu kako bi izvukli žive glave.


Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook