pitanja koja se mnogi boje postaviti

Kakav je zaista seks nakon nekog vremena u braku: Evo iskrenih odgovora udanih žena!

DEPO PLUS28.06.16, 21:40h

Kakav je zaista seks nakon nekog vremena u braku: Evo iskrenih odgovora udanih žena!
Nema više spontanosti, sada bukvalno moramo da zapisujemo u rokovnik kada možemo da uživamo jedno u drugom. Ipak, sad sam zadovoljnija, valjda jer mogu da mu kažem šta bih voljela tačno da mi radi

 

Život i nije bajka, mada se tome nadaju mnoge žene. Naročito očekuju da će nakon udaje da im teče samo med i mlijeko. Ali da nije sve čarobno, mada može biti lijepo, svjedoče žene koje su podijelile svoja iskustva o seksu u braku.

 

I dalje mi je zgodan

Neprestano se sama sebi čudim što me muž i dalje privlači. Ja i nisam baš uvijek za akciju, ali seks je iznenađujuće dobar. Definitivno ga nema koliko bismo željeli, ali to je zbog djeteta i što smo toliko umorni. Sviđa mi se što otvoreno mogu da ga pitam da mu ja operem zube ili sredim stidne dlačice, a to ne možete sa svakim.
 
 

Seks je bolji

Imali smo baš dobar seks i prije braka, ali sada je još bolji! Mnogo bolji. Mislim da je to zato što me on toliko voli i tu je, pored mene, ne ide nigdje. Otkad smo se vjenčali, orgazmi su mi sve češći i intenzivniji.
 
 

Znam šta voli – to mu i pružim

Pošto znam šta mu se sviđa, mogu da ga dovedem do vrhunca vrlo brzo. Možda zvuči dosadno, ali to mene čini srećnom.

 

seks-s-mladim
 

Poslije svadbe – pustoš

Nema seksa kao prije braka. Jednostavno, ređe vodimo ljubav. Sve što se priča, tačno je.
 
 

Poslije djece, seks se više cijeni

Jednom kad dobijete djecu, znaćete da više cijenite seks. Oni vam oduzimaju toliko vremena!
 

 

Moja želja je za njega zapovijest

Nema više spontanosti, sada bukvalno moramo da zapisujemo u rokovnik kada možemo da uživamo jedno u drugom. Ipak, sad sam zadovoljnija, valjda jer mogu da mu kažem šta bih voljela tačno da mi radi. Nakon svega, on je tu da ostane.
 

 

Nemam nimalo volje za seksom

Odmah nakon svadbe imali smo seks dvaput nedeljno. Ali otkad imamo dijete, ja uopšte nemam volje za tim. U početku sam mislila da je tako jer sam se ugojila, ali i kad sam smršala, bilo je isto. Možda je tako jer mi treba mnogo da doživim orgazam ili zato što ne želim ništa više da imam sa spermom. Iskreno, lakše mi je da masturbiram i odem na spavanje. Da sve bude gore, mene moj suprug zaista privlači i stvarno želim da ga usrećim.

 

Ne slušajte druge, u braku sve pršti od seksa

I dalje smo prilično aktivni, prilično! Više nego što sam ikada čula od drugih, što je baš super!
 

 

(žena.blic.rs/ DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 


 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook