Foto / Svjetski mediji bruje

Ovo je Bosanka zbog koje se Brad Pitt razvodi od Angeline Jolie!

Showbizz24.06.16, 20:39h

Ovo je Bosanka zbog koje se Brad Pitt razvodi od Angeline Jolie!
Dok se priča da je Brad Pitt prevario Angelinu sa Marion Cotillard, u čitavu zavrzlamu se uključila i ova Bosanka

 


Već mjesecima se priča o razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta, a iako se špekulisalo da je razlog francuska glumica Marion Cotillard, s kojom je Brad navodno prerevario Angelinu, ispostavilo se da je kamen razdora, u stvari, sasvim druga žena, i to Bosanka Arminka Helić.


Kako navodi magazin “US Weekly”, Pitt je i definitivno izgubio strpljenje, i riješio je da ubrza razvod, kada je čuo da Angelina želi da proda njihov zamak Miraval u Francuskoj, kao i da se politički aktivira u Velikoj Britaniji.


Angelina već duže vrijeme blisko sarađuje sa Bosankom Arminkom Helić, članicom Kuće lordova, i jednom od najuticajnijih ličnosti engleske politike.

 

arminka-helic-angelina-jolie


Angelina je već prihvatila posao vanrednog profesora u Londonskoj školi ekonomije, koju je završila Helić, a sve se češće čuju glasine da slavna glumica ima ambiciju, da uz pomoć Arminke, postane članica parlamenta Velike Britanije! Ne treba zanemariti ni činjenicu da su Angelina i Arminka prošle godine osnovale neprofitnu humanitarnu organizaciju sa sjedištem u Londonu.


Zbog toga i želi da proda veliko imanje u Francuskoj, jer po engleskom zakonu, samo Britanci koji plaćaju porez u svojoj zemlji, mogu da uđu u Parlament.


Sa druge strane, Brad je pobjesnio zbog Angelininog insistiranja na prodaji zamka Miraval, jer to je mjesto na kojem su se njih dvoje vjenčali i za koje ga vežu lijepe uspomene.


(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook