PODRŠKA ZDRAVOM ŽIVOTU

Mtel uz turnir u uličnom basketu 'Fiba 3x3'

Zabava22.06.16, 15:05h

Mtel uz turnir u uličnom basketu 'Fiba 3x3'
U skladu sa svojom strategijom društvene odgovornosti Mtel je dio velike sportske familije, te je zato i ove godine podržao ovo takmičenje koje se nalazi u zvaničnom kalendaru FIBA Evropa tura

 


Turnir u uličnoj košarci „Fiba 3x3“ čiji je organizator sportska organizacija „Basket bam“, počeo je u utorak, 21. juna, i trajaće do nedjelje, 26. juna, 2016. godine u Banjaluci.  Utakmice turnira će biti igrane na platou ispred Narodnog pozorišta RS i to u kategorijama pionira, kadeta, juniora i seniora. Pobjednik takmičenja u seniorskoj konkurenciji osvojiće 20 FIBA poena.


Turnir u uličnoj košarci, kao i prethodne godine, pored sportskog ima i edukativni karakter. U saradnji sa organizacijama iz BiH koje se bave prevencijom ovisnosti, turnir promoviše zdrav i trezven život.


U skladu sa svojom strategijom društvene odgovornosti Mtel je dio velike sportske familije, te je zato i ove godine podržao ovo takmičenje koje se nalazi u zvaničnom kalendaru FIBA Evropa tura.


Kompanija Mtel i organizator takmičenja „Basket bam“ pozivaju vas da posjetite „košarkaško igralište“ u centru Banjaluke i uživate u brojnim zabavnim sadržajima i kvalitetnoj igri košarkaša, a kompanija Mtel je pripremila vrijedne nagrade za pobjednike takmičenja u različitim kategorijama. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook