traje do 4. jula

Šta donosi astrološki pun mjesec: Konačni kraj svih loših veza, ali i početak strasnih ljubavi...

Zabava21.06.16, 12:32h

Šta donosi astrološki pun mjesec: Konačni kraj svih loših veza, ali i početak strasnih ljubavi...
Ovo je drugi pun Mjesec u junu, a dešava se na ravnodnevnicu, što se posljednji put dogodilo 1967. godine. Ne brinite, neće se dogoditi ništa strašno. Uticaj punog Mjeseca u Strelcu ćemo u najvećoj mjeri osjećati do 4. jula. Ovaj period će biti prekretnica za ljubavne odnose

 

Pun Mjesec u Strijelcu naziva se i Medeni Mjesec, a njegov uticaj će trajati do 4. jula. Evo šta nam donosi.

 

Ovo je drugi pun Mjesec u junu, a dešava se na ravnodnevnicu, što se posljednji put dogodilo 1967. godine. Ne brinite, neće se dogoditi ništa strašno. Uticaj punog Mjeseca u Strelcu ćemo u najvećoj mjeri osjećati do 4. jula. Ovaj period će biti prekretnica za ljubavne odnose.

 

Sve veze koje treba da se završe će se završiti, a one koje treba da procvjetaju, počeće da se razvijaju. Neće više postojati iluzije sa kim treba da budemo, lakše ćemo okončavati odnose.

 

Prioritet će u ovom periodu svima biti stabilne, trajne, otvorene veze, bez prevara. Počeće da se ostvaruje sve što smo planirali prethodne dvije nedjelje, napokon ćemo vidjeti plodove rada. Ljubav prema istini, prema dobrim kontaktima, odnosima sa drugima će početi da jača, a sve će to dostići vrhunac kada Jupiter bude ušao u znak Vage, u septembru.

 

Sada se postavlja baza za uvjerenja koja će nam tada biti važna. Sve što nas blokira i guši treba pustiti da ostane u prošlosti. Okrenite se ljudima koje volite, koji Vas vole. Okrenite se stvarima koje volite. Mislite na svoju budućnost, sada je vrijeme da "presječete" i da ne usvajate loše navike koje Vam neće pomoći da napredujete.

 

Odluke koje se tiču promene mjesta življenja su sada važne, jer ako niste sigurni da treba da budete tu gdje sada jeste, vreme je za promjenu. Ovaj pun Mjesec će naročito osjetiti Blizanci, Djevice, Strelčevi i Ribe, kao i oni kojima je podznak u tim znacima.

 

(NN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook