VIDEO/ NOVO IZDANJE EMISIJE 'DEPO TRAILER'

Večeras na CTV: Mlada Ammara Mistrić o sebi i novim pjesmama, 'Dubioza kolektiv' o novom spotu, a Džajića Buk...

Mediji10.06.16, 13:32h

Večeras na CTV: Mlada Ammara Mistrić o sebi i novim pjesmama, 'Dubioza kolektiv' o novom spotu, a Džajića Buk...
Emisija "DEPO Trailer" iznimno se emitira večeras u 20:10 sati na CTV BIH, dok je u redovnom programu svakog četvrtka u istom terminu

 

 

Večeras u 20:10 sati gledajte novo izdanje TV magazina za novi ritam života "DEPO Trailer".



Za naše gledaoce izdvojili smo intervju sa mladom talentovanom bh. pjevačicom Ammarom Mistrić. Pogledajte kako je zadovoljna reakcijama publike na njena nova dva singla "Vrata snova" i "U srce", kako se priprema za nastupe, šta misli o muzičkoj sceni u Bosni i Hercegovini, te gdje pronalazi inspiraciju za svoju muziku. 


Za sve fanove fudbala donosimo atraktivan prilog o Europskom prvenstvu, koje počinje danas, 10.juna, u Francuskoj, a prva utakmica na rasporedu je između Francuske i Rumunije. 


Večeras ne propustite i ekskluzivnu reportažu o jednom od omiljenih mjesta ljubitelja raftinga, a to je Džajića Buk, najzahtjevniji i najzabavniji buk na rijeci Neretvi. Nalazi se svega nekoliko kilometara od grada Konjica. Upravo na ovom mjestu je nedavno sniman novi spot Zabranjenog pušenja, za pjesmu "Klasa Optimist", koji fanovi s nestrpljenjem očekuju.  


Pripremili smo i prilog o jednom od najvećih sportista i boksera svih vremena, trostrukom prvaku svijeta, nedavno preminulom Muhamedu Aliju. Prisjetimo se zašto je nosio nadimak "Najveći" (The Greatest).  


Tu je i trailer za novi film, koij ćete uskoro moći pogledati u kinu Meeting point, a govori o proslavljenom fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću. U filmu su predstavljene rijetke athivske snimke u kojima mladi Zlatan otvoreno govori o svom životu i izazovima. Film "Rađanje magije Ibrakadabra" prati put mladog, talentovanog i problematičnog igrača, koji postaje velika zvijezda internacionalnog fudbala. 


Predstavljamo novi video spot benda Dubioza kolektiv, za pjesmu "One More Time". Video je snimljen na spektakularnom koncertu u prepunoj pulskoj Areni, u sklopu promocije novog albuma "Happy Machine"


Pripremili smo i reportažu iz Tuzle, jedinog europskog grada koji ima slana jezera i ujedno jedinog grada na svijetu čija se slana jezera nalaze u njegovom centru. Panonika, jedinstvena turistička atrakcija u jugoistočnoj Europi, mjesto zdravlja, kulture i sporta uključena je u svjetsku asocijaciju vodenih parkova. 


Donosimo trailer za italijansko-američku dramu, reditelja Andreea Pallaore. U pitanju je film "Medeja" (Medeas), intimni portret unutrašnjeg života ruralne porodice, koji govori o njihovom odnosu prema surovom pejzažu. Film Medeja, koji je nagrađen sa čak 8 filmskih priznanja, gledajte sutra na kanalu Cinema TV BIH u 21:10 sati, odmah nakon emitovanja posljednje epizode kultne serije "Mačak pod šljemom"


Emisija "DEPO Trailer" iznimno se emitira večeras u 20:10 sati na CTV BIH (dok je u redovnom programu svakog četvrtka u istom terminu), koju možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV. te nizu drugim kablovskih i digitalnih platformi u BIH.

 

Emisija "DEPO Trailer" iznimno se emitira večeras u 20:10 sati na CTV BIH (dok je u redovnom programu svakog četvrtka u istom terminu),

 

 

Partner projeketa je DEPO Portal, te priloge iz ovog TV magazina, nakon televizijskog emitiranja, možete gledati i u rubrici DEPO TV, unutar istoimenog portala.

 

Emisiju vodi Aida Begović, a montažer je Fadil Komarica.


(DEPO PORTAL/mm)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook