NE PROPUSTITE PRILIKU

Vrhunski tim Autoškole LifeLine na manifestaciji 'Vogošćanski dani': Stručna pomoć budućim vozačima

Auto & Dom06.06.16, 14:18h

Vrhunski tim Autoškole LifeLine na manifestaciji 'Vogošćanski dani': Stručna pomoć budućim vozačima
Uz edukativno-informativni program, ispred Autoškole LifeLine očekuju vas i vrijedni pokloni, vježbe u vidu probnih testova, licencirani instruktori koji će vas upoznati sa osnovnim sklopovima vozila i na kratko, uz njihovu stručnu pomoć, bit ćete u „ulozi vozača“

 

 

Autoškola LifeLine, kao učesnik mnogobrojnih kulturnih dešavanja i manifestacija i u saradnji sa Kulturno-sportskim centrom Vogošća, i ovaj put želi vas pozvati na manifestaciju ”Vogošćanski dani- dani kulture, sporta i privrede”, koja se održava od 3. do 24. juna - i koju ne trebate propustiti.


"Vogošćanski dani" je kulturno-zabavna manifestacija koja se tradicionalno održava svake godine uz bogat i zanimljiv program, a kao dio predviđenog programa i Autoškola  LifeLine je doprinijela da se isti učini još uzbudljivijim.

 

lifeline-vogoscanski-dani3


Uz edukativno-informativni program, ispred Autoškole LifeLine očekuju vas i vrijedni pokloni, vježbe u vidu probnih testova, licencirani instruktori koji će vas upoznati sa osnovnim sklopovima vozila i na kratko, uz njihovu stručnu pomoć, bit ćete u „ulozi vozača“... Očekuje vas i još puno toga, jer vrhunski tim Autoškole LifeLine bit će vam 21 dan na raspolaganju.


- Ne propustite priliku da zajedno budemo dio jednog organizovano kulturnog, zanimljivog i jedinstvenog programa, dođite da se zajedno družimo… Čekamo vas na igralištu OŠ Zahid Baručija!, poručuju iz Autoškole LifeLine.

 

lifeline-vogoscanski-dani


'Mala auto škola'


Pored vozila i motora za obuku A, B i C1 kategorije, Autoškola LifeLine je angažovala i licenciranog predavača teoretske nastave, inžinjera saobraćaja cestovnog smijera, koji će vršiti prezentaciju iz oblasti propisa svim zainteresiranim, sa provjerom trenutnog poznavanja propisa uz prigodne poklone za sve koji uspješno riješe probne testove.


Svim posjetiocima će, također, biti dostupan i tim iskusnih instruktora vožnje sa vozilima za obuku A, B i C1 kategorije (motor, malo auto i kamion), gdje se mogu raspitati o svim detaljima vezanim za obuku, kao i niz drugih aktivnosti koje će provoditi uposlenici Autoškole po sloganu “Dobro došli u svijet sigurnih vozača“!

 

lifeline-vogoscanski-dani2

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook