video/ ekstaza zagarantovana

Novi svjetski hit: Profesionalne vaginalne masaže i grupni orgazmi

DEPO PLUS30.05.16, 21:16h

Novi svjetski hit: Profesionalne vaginalne masaže i grupni orgazmi
Takve masaže poznate su pod imenom "yoni", što znači "sveti portal", a uključuju kombinaciju milovanja, dubokog disanja i penetracije prstom

 

PROFESIONALNE vaginalne masaže novi su svjetski hit za koji su žene širom svijeta spremne potrošiti prava mala bogatstva. Kako piše Mirror, samo jedna takva masaža stoji oko 800 KM, a žene se za njih odlučuju kako bi se "riješile stresa" i poboljšale svoj seksualni život.

 

Takve masaže poznate su pod imenom "yoni", što znači "sveti portal", a uključuju kombinaciju milovanja, dubokog disanja i penetracije prstom.

 

"Kada u meditaciju uključimo dodir, to je prilika za čišćenje energije", kaže profesionalni seksolog Isis Phoenix, koji napominje da tretman ne uključuje nužno orgazam. Ipak, svoje klijentice potiče da se "vokalno izražavaju" tijekom masaže, kako bi isto kasnije ponovile i u vlastitoj spavaćoj sobi.

 

"Ponekad se osjećam tužnom, ponekad osjećam kako me prožima orgazmička energija, ponekad osjećam kako mi je tijelo obamrlo, a ponekad jednostavno meditiram", objasnila je svoje iskustvo jedna od korisnica, Vanesa Muradian, dodajući da se nakon masaže osjeća snažno i samouvjereno.

 

Yoni masaže donekle su slične od ranije poznatim "orgazmičkim meditacijama", u kojima se žene okupljaju zbog grupnih masturbacija. Ovi tretmani pak obećaju korisnicima "bolje stanje svijesti, kvalitetniji intimni život i jače orgazme".

 

Tijekom "orgazmičkih meditacija" žene se razodjenu od struka nadolje, a voditelj grupe 15 minuta masira klitoris dok ostali sudionici promatraju. Voditelj pritom detaljno opisuje vaginu kojoj se posvećuje - boju, teksturu i oblik. Ovakve grupe poznate su kao "gnijezda".

 

Ovaj je trend još 2001. godine pokrenula Nicole Daedone iz San Francisca, a sada broji više od 10 hiljada poklonika - mnogi od njih su i umirovljenici u devetom desetljeću života.

 

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook