FOTO/ STRAVIČNA NESREĆA KOD KUTINE

Detalji horora na autocesti: Auto njemačkih oznaka jurio u suprotnom smjeru, svi poginuli...

Hronika29.05.16, 15:07h

Detalji horora na autocesti: Auto njemačkih oznaka jurio u suprotnom smjeru, svi poginuli...
U strahovitom sudaru poginuli su vozač Toyote (44), te vozač i suvozač u BMW-u, stari 35 i 31 godinu


Tri hrvatska državljanina, stari 44, 35 i 31 godinu, poginuli su u nedjelju 5:50 sati ujutro u teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 između čvorova Kutina i Novska, u smjeru Novske.


Prema informacijama iz sisačke policije vozač Toyote, njemačkih registracijskih oznaka, vozeći suprotnim smjerom po autocesti, izazvao je direktni sudar s BMW-om zagrebačkih registarskih oznaka koji je išao u smjeru Osijeka.


U strahovitom sudaru poginuli su vozač Toyote (44), te vozač i suvozač u BMW-u, stari 35 i 31 godinu. U nesreći je sudjelovalo još jedno vozilo slovenskih registarskih oznaka, zapravo ono je naletjelo na krhotine automobila koji su sudjelovali u sudaru, te su na vozilu nastala manja oštećenja, ali vozač nije ozlijeđen.


Nesreća se dogodila na 110. kilometru autoceste kod Ilovskog jezera, a trak autoceste od čvora Kutina do čvora Novska je bio zatvoren za promet pet sati zbog obavljanja očevida.


Tek treba utvrditi gdje je započela vožnja Toyote u suprotnom smjeru, da li na odmorištu Lipovljani ili negdje drugdje.


Inače, prije dva tjedna također je zabilježena prometna nesreća na ovom dijelu autoceste, također zbog vožnje u suprotnom smjeru.

 

Jutarnji list donosi fotografije ovog stravičnog sudara.

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook