DEPO TV/ EKSKLUZIVNA REPORTAŽA

Pogledajte video: Ocvali rokeri Zenit Đozić, Sejo Sexon i Haris Burina u potjeri za mladim ljepoticama

Mediji28.05.16, 16:17h

Pogledajte video: Ocvali rokeri Zenit Đozić, Sejo Sexon i Haris Burina u potjeri za mladim ljepoticama
DEPO TV premijerno donosi reportažu sa snimanja novog spota benda Zabranjeo pušenja, za pjesmu 'Klasa optimist'...u spotu glume frontmen benda SejoSexon ali i bh. publici omiljeni Zenit Đozić i Haris Burina. Pogledajte prilog!

 

Grupa Zabranjeno pušenje protekle sedmice je snimila spot za novu pjesmu "Klasa optimist". Spot je sniman u Sarajevu, Mostaru, Konjicu i Jablanici. Autori pjesme su Branko Trajkov, Sejo Sexon, Tomislav Andrić i Toni Lović, a frontmen ovog popularnog benda, Sejo Sexon, za nju kaže kako je jedina vesela pjesma koju su snimili u posljednjih deset godina.

 

U spotu se pojavljuje nekadašnji bubnjar Zabranjenog pušenja Zenit Đozić, glumac Haris Burina, Sexon, te atraktivne bh. manekenke. Spot je sniman u produkciji multimedijskog studija "Spectroom", a na snimanju su učestvovali i statisti koji su izvodili egzibicije poput raftinga i skakanja sa Starog mosta u Mostaru. 

 

Jedan dio spota sniman je sa dronom, koji je u jednom trenutku završio u Neretvi, i nekim čudom 'preživio'. 

 

U video prilogu ogledajte kakva atmosfera je vladala na snimanju!

 

 

 


Ovaj prilog je premijerno emitiran u TV magazinu za novi ritam života "DEPO Trailer". Voditeljice TV magazina su Merima Hodžić i Aida Begović, snimatelj je Nikola Blagojević, a montažer Fadil Komarica. Magazin za novi ritam života „DEPO Trailer“ nastao je u suradnji DEPO Portala i CTV-ija BIH, prvog televizijskog kanala u Bosni i Hercegovini sa filmsko-zabavnim karakterom.  

 

Emisija se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati na programu CTV BIH, koji možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH. Partner projekta je DEPO, te priloge iz ovoga TV magazina, nakon televizijskog emitiranja, možete gledati i u rubrici DEPO TV unutar istoimenog portala.


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook