Nabavite regionalne karte po povoljnijoj cijeni

Ultra Europe Festival: Najbolja zabava na Jadranu ovog ljeta

Zabava27.05.16, 11:05h

Ultra Europe Festival: Najbolja zabava na Jadranu ovog ljeta
Osim festivala na stadionu, ove je godine Ultra dio sedmodnevnog Croatia Music Weeka pa će se tako uz elektronsku muziku partijati i na Hvaru, Braču te na Visu

 

Carl Cox, David Guetta, Armin van Buuren i, po prvi put, Dead Mou5, samo su dio line upa 4. Ultra Europe Festivala koji će se održati na splitskom Poljudu od 15. do 17. jula. 

 

Osim središnjeg festivala na stadionu, ove je godine Ultra dio sedmodnevnog Croatia Music Weeka koji traje od 14. do 20. jula pa će tako uz elektronsku muziku partijati i na Hvaru, Braču te na Visu.

 

Osim vrhunskih DJ­-eva Ultra donosi još jednu novost, a radi se o 'destination videu'. Hrvatska je jedina dobila titulu destinacije s kojom se izdvojila od ostalih festivala diljem svijeta. Mnogi festivali imaju vrhunski line up, ali mi nudimo i prekrasne prirodne ljepote. Video će se za 20­-ak dana početi vrtjeti na kabelskoj televiziji. Svake godine tu dolazi preko 150.000 ljudi iz 140 zemalja, a nadamo se da će ove godine doći još više. Ove smo godine uveli i regionalne karte po jedinstvenoj cijeni samo za domaće ljude – kazao je Luka Jureško, direktor komunikacija za Ultra Europe. Dodao je i kako se vjeruje da će Ultra ostati u Splitu, ne samo iduće, već i narednih godina.

 

Ultra nije samo velika financijska, već je važan u marketinškom smislu i to ne samo za Split nego i za cijelu županiju. Tu govorimo o restoranima, kafićima, smještaju, suvenirnicama... sve se to veže za Ultru. Osim toga, imamo informaciju da će festival preko interneta pratiti šest miliona ljudi, što je važan marketinški podatak. Lani se zaradilo više desetaka miliona eura – rekao je Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko­dalmatinske županije.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook