Nije se mogla suzdržati

Karleuša oplela po Ceci i Anastasiji: Mediji od djece kriminalaca prave nešto čemu mladi treba da se dive!

Showbizz27.05.16, 09:01h

Karleuša oplela po Ceci i Anastasiji: Mediji od djece kriminalaca prave nešto čemu mladi treba da se dive!
Neki od fanova su se složili sa njom, dok su drugi negodovali zbog toga što jedva punoljetnu djevojku, koja je u srijedu uveče napravila medijski ispraćenu proslavu punoljetstva, uvlači u svoj "obračun" sa Cecom, podsjetivši je na to da i ona ima djecu

 

Jelena Karleuša prokomentarisala činjenicu da se rođendanu kćerke njene "omiljene" pjevačice pridaje pažnja u javnosti.


Karleuša, koja se sa Svetlanom Ražnatović i sudila zbog uvreda, na društvenim mrežama je ponovila svoje mišljenje o njoj, a ovoga puta dodala je i Anastasiju Ražnatović u priču.


"Sve dok mediji budu djecu ubica i kriminalaca tretirali kao da su djeca istaknutih i zaslužnih građana, Srbija će biti u ku*cu. Dokle, bre", napisala je Karleuša.

 

jelena-karleusa-tvit


Neki od fanova su se složili sa njom, dok su drugi negodovali zbog toga što jedva punoljetnu djevojku, koja je u srijedu uveče napravila medijski ispraćenu proslavu punoljetstva, uvlači u svoj "obračun" sa Cecom, podsjetivši je na to da i ona ima djecu.


"Atinini i Nikini mama i tata nisu ubica i nanogica. Imam djecu koja rastu u Srbiji, imam potrebu da objasnim koliko je strašno to što rade mediji i od djece kriminalaca prave nešto čemu mladi treba da se dive. Ja ću tome stati na put", napisala je JK.

 

(Mondo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook