POKLON U ZNAKU GODIŠNJICE

Sarajevska pivara za 'evropsku Grbavicu' FK Željezničaru uplatila novac za 152 stolice!

Sport23.05.16, 16:00h

Sarajevska pivara za 'evropsku Grbavicu' FK Željezničaru uplatila novac za 152 stolice!
Sarajevska pivara je nastarije industrijsko postrojenje u Bosni i Hercegovini i u više navrata je u svojoj historiji sponzorirala FK Željezničar, kao i mnoge druge sportske klubove u našoj zemlji

 

 

Povodom 152. godine postojanja, Sarajevska pivara d.d. uplatila je FK Željezničaru novac za 152 stolice  i tako učestvovala u projektu “Kupi stolicu za evropsku Grbavicu”.


- Učešće u ovom projektu je još jedan doprinos Sarajevske pivare razvoju sporta u našoj zemlji. Smatramo da je naša obaveza, kao domaće kompanije, da podržimo sve projekte koji promoviraju Bosnu i Hercegovini, i ovdje i u inostranstvu. FK Željezničaru i njegovim navijačima želimo mnogo sreće u predstojećim utakmicama, kao i u izgradnji evropske Grbavice, rekao je marketing menadžer Sarajevske pivare d.d. Adnan Kamber.

 
- FK Željezničar iskazuje zahvalnost Sarajevskoj pivari za podršku projektu Kupi stolicu za evropsku Grbavicu, a koristimo priliku i da uputimo čestitke Sarajevskoj pivari kao jednoj od najstarijih i najuspješnijih kompanija u BiH povodom poslovnog jubileja i 152. godine od osnivanja, poručeno je iz FK Željezničar.


Sarajevska pivara je nastarije industrijsko postrojenje u Bosni i Hercegovini i u više navrata je u svojoj historiji sponzorirala FK Željezničar, kao i mnoge druge sportske klubove u našoj zemlji.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook