burni ljubavni život predsjednika Srbije

Kakav trougao: Nikolić htio da ostavi suprugu zbog atraktivne missice kojoj je pisao pjesme...

Nedjeljni magazin22.05.16, 20:42h

Kakav trougao: Nikolić htio da ostavi suprugu zbog atraktivne missice kojoj je pisao pjesme...
Porodičnu dramu u domu Nikolića potvrđuje upravo dama koja se našla u ovom ljubavnom trouglu - bivša mis Jugoslavije i novinarka Helena Mihić- piše Kurir

 

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić bio je, navodno, spreman da se razvede od supruge Dragice i da se oženi atraktivnom misicom, kojoj je posvećivao čak i ljubavne pjesme.

 

Porodičnu dramu u domu Nikolića potvrđuje upravo dama koja se našla u ovom ljubavnom trouglu - bivša mis Jugoslavije i novinarka Helena Mihić.

 

Ona za "Kurir" kaže da je od Nikolića dobila bračnu ponudu, ali da ga je te turbulentne 1993. godine ostavila zbog skromnog obrazovanja.

 

 - Pričali su mi i da je Dragica pravila haos, ali ja s njom nisam imala ništa. Ona je bila domaćica u provinciji, šta sam ja mogla da imam sa njom. A njen Toma me je čak zaprosio i to preko telefona. Rekla sam mu: "Hajde dobro, razmisliću". Trebalo je da se sutradan vidimo na slavi Vojislava Šešelja, ali nismo, jer sam doživela obiteljsku tragediju. Poslije toga sam ga otkačila - prisjeća se Helena koja kaže da je Tomislav Nikolić to teško podnio.

 

Iako mu je uzvraćala samo prijateljstvom, priznaje da je s Nikolićem, tadašnjim zamjenikom predsjednika SRS dijelila stan.

 

 - On je bio ludo zaljubljen u mene, pisao mi je pesme i svi u SRS su znali za to. Stanovali smo zajedno i imala sam ključeve od tog njegovog službenog stana u centru, ali to je bilo vrijeme krize, nema goriva, a mi jurimo s revije na reviju. Sjećam se da je meni i manekenima Toma ujutru kuvao čaj i spremao doručak, pa nam je čak ostavljao džeparac na televizoru - ispričala je ova novinarka, koja je dio svoje knjige upravo posvetila Nikoliću.

 

Suradnici predsjednika Srbije nisu bili dostupni za komentar o ovim novim detaljima iz Nikolićeve ranije faze u karijeri.

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook