svakog četvrtka na CTV BIH

Novo izdanje "'DEPO Trailera': Pogledajte kako će izgledati novi 'Assassin´s Creed'

Mediji19.05.16, 12:29h

Novo izdanje
Emisija se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati na programu CTV BIH, koji možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH

 

U novom izdanju TV magazina za novi ritam života „DEPO Trailer“,  koji se emitira svakog četvrtka u 20.10 sati na prvom bh. filmsko-zabavnom TV kanalu CTV BiH, možete pogledati niz zanimljivih priloga. 

 
U večerašnjem izdanju premijerno gledajte novi trailer filma "Assassin´s Creed". Film je snimljen po veoma uspješnoj i popularnoj akcionoj video igri, a glavnu ulogu u njemu tumači Michael Fassbender. 


Donosimo vam i trailer za film koji, ustvari, nikada nećete moći pogledati. Glavna uloga pripala je Johnu Malkovichu, a film, koji nosi naziv "100 godina: Film koji nikada nećete pogledati" će biti prikazan tek u novembru 2115.godine.


Za vas smo izdvojili intervju sedmice, koji je vođen sa Nađom Pušilo, predsjednicom udruženja BellArte. Nađa će u našem TV magazinu predstaviti dugoočekivani, nadolazeći događaj "Noć muzeja", koji ne smijete propustiti u subotu, 21. maja. 


Gledaoci CTV-ija će večeras moći premijerno pogledati dio nove predstave poznatog bh. glumca Harisa Burine, koja nosi naziv "Tako je govorio Lepi". 

 
Voditeljice TV magazina su Merima Hodžić i Aida Begović, snimatelj je Nikola Blagojević, a montažer Fadil Komarica.

 

Magazin „DEPO Trailer“ nastao je u suradnji DEPO Portala i CTV-a BIH, prvog televizijskog kanala u Bosni i Hercegovini sa filmsko-zabavnim karakterom.  


Emisija se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati na programu CTV BIH, koji možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH. Partner projekta je DEPO, te priloge iz ovoga TV magazina, nakon televizijskog emitiranja, možete gledati i u rubrici DEPO TV unutar istoimenog portala.


(DEPO PORTAL/em)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook