Foto / Miting vlasti i protesti opozicije u Banjoj Luci

Zvaničnici RS-a na Trgu Krajine, u parku 'Mladen Stojanović' veliki broj građana

Front14.05.16, 12:33h

Zvaničnici RS-a na Trgu Krajine, u parku 'Mladen Stojanović' veliki broj građana
Pristalice vlasti nose zastave RS i stranačka obilježja, fotografije rusokog predsjednika Vladimira Putina, natpise „Dodik čuva RS“

 

Predstavnici vlasti u Republici Srpskoj, predvođeni predsjednikom Miloradom Dodikom, došli su Trg Krajine, gdje se okupio veliki broj njihovih pristalica, koji su i organizovano autobusima došli iz svih krajeva RS-a.

 

Dodik je uoči dolaska na glavni banjalučki trg rekao novinarima da želi da RS-om vladaju stabilnost i mir, a da se problemi rješavaju u institucijama, uz međusobno uvažavanje.

 

- Političke razlike treba da rješavamo u institucijama RS-a - kazao je Dodik u izjavi novinarima ispred Palate Republike u Banjoj Luci odakle je pješke krenuo prema Trgu Krajine gdje uskoro treba da počne miting vladajuće koalicije "Srcem za Srpsku-Stop izdaji!" 

 

Na glavnom banjalučkom trgu prisutni su i premijerka Željka Cvijanović, poslanici SNSD-a u Narodnoj skupštini RS-u i u Parlamentu BiH, te visoki funkcioneri SNSD-a.

 

Pristalice vlasti nose zastave RS i stranačka obilježja, fotografije rusokog predsjednika Vladimira Putina, natpise „Dodik čuva RS“...

 

U isto vrijeme, na kilometar udaljenosti, u Parku "Mladen Stojanović", opozicija u RS-u je organizovala protest „Oslobodimo Srpsku“.

 

U podne je počela da pada i kiša u Banjoj Luci.

 

(FENA/dg; Foto: Anadolija)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook