U 20:10 NA CTV BIH

Ne propustite novo zanimljivo izdanje TV-magazina 'DEPO Trailer'

Mediji12.05.16, 14:11h

Ne propustite novo zanimljivo izdanje TV-magazina 'DEPO Trailer'
U novom izdanju „DEPO Trailera“ donosimo vam i intervju sa frontmenom popularnog sarajevskog benda "Činčila", Zlatanom Zlajom Hadžifejzovićem. Zajedno sa Zlatanom u našem magazinu gostovao je i Midhat Ibrahim Memija, režiser njihovog novog spota za pjesmu "Vamaee"

 

U novom izdanju TV magazina za novi ritam života „DEPO Trailer“,  koji se emitira svakog četvrtka u 20.10 sati na programu CTV BiH, možete pogledati niz zanimljivih priloga. 


Večeras premijerno gledajte trailer filma Jasmina Durakovića,“The Final Barrier/Posljednja barijera", koji će biti prikazan na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu. Donosimo vam eksluzivnu priču o dokumentarnom filmu, u kojem su prikazani hrabri ljudi koji su branili Sarajevo tijekom agresije na BiH, a tu je i najava koncerta jednog od najoriginalnijih bh. umjetnika Damira Avdića. Moći ćete pogledati i video spot za kontroverznu pjesmu „Mi Hrvati“, kojom je poznati hrvatski glumac Rene Bitorajac uvrijedio svoju naciju.


 
U novom izdanju „DEPO Trailera“ donosimo vam i intervju sa frontmenom popularnog sarajevskog benda "Činčila", Zlatanom Zlajom Hadžifejzovićem. Zajedno sa Zlatanom u našem magazinu gostovao je i Midhat Ibrahim Memija, režiser njihovog novog spota za pjesmu "Vamaee".

 


 
Voditeljice tv magazina su Merima Hodžić i Aida Begović, snimatelj je Nikola Blagojević, a montažer Fadil Komarica. Magazin „DEPO Trailer“ nastao je u suradnji DEPO Portala i CTV-ija BIH, prvog televizijskog kanala u Bosni i Hercegovini sa filmsko-zabavnim karakterom.

 

Emisija se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati na programu CTV BIH, koji možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH. 

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook