ARGENTINA IH DOČEKALA I POMOGLA

Da li je ovaj dokument dokaz da su Hitler i Eva bili živi nakon rata: Otkrivena podmornica kojom su pobjegli iz Njemačke...

Hronika06.05.16, 16:20h

Da li je ovaj dokument dokaz da su Hitler i Eva bili živi nakon rata: Otkrivena podmornica kojom su pobjegli iz Njemačke...
U pismu koje je stiglo u Los Angeles 1945. godine, anonimni doušnik dogovorio je razmjenu informacija ako mu se omogući politički azil. Ono što je rekao, zaprepastilo je agente. On je bio jedan od četvorice koji su susreli tajanstvenu podmornicu

 


Teorije zavjere su pratile slučaj smrti Adolfa Hitlera i Eve Braun. Iako su mnogi dokazi izneseni, još uvijek nisu zvanično promijenjene istorija i činjenice o njihovom samoubistvu. Da li je Hitler zaista pobjegao sa Evom iz Njemačke?


FBI na svom sajtu ima objavljen dokument koji otkriva da je vlada znala da je Adolf Hitler bio živ i zdrav i da je živio na Andima dugo nakon završetka Drugog svjetskog rata, a ovom temom su se bavili i “Anonimusi”.

 

hitler-i-eva-braun


Svjetskoj javnosti je bila poznata verzija po kojoj je Hitler 30. aprila 1945. godine izvršio samoubistvo u svom podzemnom bunkeru. Njegovo tijelo je otkriveno i identifikovano od strane sovjetskih snaga.


Prema dokumentima koje je objavio FBI, zaključuje se da je najpoznatiji vođa u istoriji pobjegao iz Njemačke i živio mirno u podnožju Anda u Južnoj Americi.


Takođe, na internetu se nedavno navodno pojavila i fotografija Hitlera (95) dok pozira sa svojom djevojkom u Brazilu 1984. godine.


Nedavno objavljeni dokumenti pokazuju da par nije izvršio samoubistvo, ali da je čak imao i pomoć Alena Dulsa, direktora Kancelarije za strateške usluge.

 

hitler-eva-fbi2


U dokumentima se navodi da je FBI znao za misterioznu podmornicu koja je nacističke vođe odvela do argentinske obale, kao i to da su oni živjeli u podnožju Anda sve vrijeme.


U pismu koje je stiglo u Los Angeles 1945. godine, anonimni doušnik dogovorio je razmjenu informacija ako mu se omogući politički azil. Ono što je rekao, zaprepastilo je agente. On je bio jedan od četvorice koji su susreli tajanstvenu podmornicu. Prema njegovoj priči, dvije su podmornice pristale uz argentinsku obalu, a Hitler i Eva Braun bili su u drugoj.


Argentinska vlada ne samo da je dočekala bivšeg diktatora, već mu je i pomogla u skrivanju. FBI nikad nije istražio nove tragove.


Možda i najčvršći dokaz da je Hitler preživio pad Trećeg Rajha leži u Rusiji. Nakon sovjetske okupacije Njemačke, diktatorovi navodni ostaci brzo su sakriveni i poslati u Rusiju i nikada više nisu viđeni. Sve do 2009. godine, kada je arheologu Nikolasu Belatoniju dozvoljeno da napravi DNK test.


Hitlerovi uzorci navodno se uopšte nisu slagali s postojećim, kao ni oni Eve Braun.


Dokumente možete pogledati OVDJE.

 

(Telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook