Za mandatni period 2016–2020. godine

Poznata imena kandidata za rektora Univerziteta u Sarajevu

Hronika04.05.16, 20:44h

Poznata imena kandidata za rektora Univerziteta u Sarajevu
Također, Senat Univerziteta u Sarajevu je utvrdio datum održavanja izborne sjednice Senata - 12. maj 2016. godine, na kojoj će kandidati za izbor rektora Univerziteta u Sarajevu prezentirati programe rada za mandatni period 2016-2020. godine

 

Članovi Senata Univerziteta u Sarajevu informirani su danas na sjednici o kandidatima za izbor na funkciju rektora Univerziteta u Sarajevu za mandatni period 2016–2020. godine.

 

Kandidati za izbor na funkciju rektora, prema redoslijedu dostavljanja prijava, su redovni profesor Mašinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu Ejub Džaferović, redovni profesor Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu Rifat Škrijelj, redovni profesor Veterinarskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu Faruk Čaklovica te redovni profesor Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu Muharem Avdispahić.

 

Također, Senat Univerziteta u Sarajevu je utvrdio datum održavanja izborne sjednice Senata - 12. maj 2016. godine, na kojoj će kandidati za izbor rektora Univerziteta u Sarajevu prezentirati programe rada za mandatni period 2016-2020. godine, saopćeno je iz UNSA. 

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook