VIDEO/ NOVO IZDANJE 'INTERVIEW20' NA BHT

Ministar Mektić 'pokleknuo' pred Sanelom Prašović i progovorio o ravnogorskom pokretu, paradžematima, silikonima...

Mediji03.05.16, 16:50h

Ministar Mektić 'pokleknuo' pred Sanelom Prašović i progovorio o ravnogorskom pokretu, paradžematima, silikonima...
Iznimno interesantno izdanje emisije INTERVIEW20 sa državnim ministrom sigurnosti gledate u srijedu 11. maja u 21:10 sati na BHT1

 

Gost emisije INTERVIEW20 u srijedu 11.maja je ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.

 

U otvorenom razgovoru sa urednicom Sanelom Prašović Gadžo, Mektić govori o uvodjenju represivnih mjera protiv paradžemata, o tome zašto je ravnogorski četnički pokret radikalna oranizacija, o borbi BiH protiv terorizma.


Ministar sigurnosti Dragan Mektić odgovara na pitanja da li će sigurnosne agencije dati odgovor ko je i kolika prijetnja za sigurnost u BIH, zašto su Vijesti ummeta jače od države, koliko je frustriran kao ministar sigurnosti zbog postrojavanja četničkog pokreta kod Višegrada.


Urednica Prašović Gadžo Mektića direkto pita i zašto vrijeđa novinarke, zašto u svojim javnim nastupima govori o silikonima i bordelima, da li će se izvinuti zbog toga.


Mektić je odgovorio i na pitanje da li će tokom predstojećih protesta SIPA štiti i zgradu u kojoj se nalazi ured predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.


On je rekao da je dužnost zaštiti privatnu i državnu imovinu.


Iznimno interesantno izdanje emisije INTERVIEW20 sa državnim ministrom sigurnosti gledate u srijedu 11. maja u 21:10 sati na BHT1.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook