Policija pokrenula istragu

Sumnjivi recepti za lijekove: Kao i Michael Jackson - da li je Prince, ustvari, ubijen?!!

Showbizz30.04.16, 13:15h

Sumnjivi recepti za lijekove: Kao i Michael Jackson - da li je Prince, ustvari, ubijen?!!
Detektivi DEA-e ispituju da li je Prince dobivao više recepata nego što mu je bilo portebno, odnosno da li se dogodio slučaj sličan smrti Michaela Jacksona?

 

Američki glazbenik Prince u trenutku je smrti uz sebe imao opijate, objavilo je u četvrtak nekoliko američkih medija pozivajući se na policijske izvore.


CNN i list Minneapolis Star Tribune objavili su da su na mjestu smrti pronađeni opijati, točnije lijekovi protiv bolova.


Izvjesna količina tih medikamenata pronađena je i na drugim mjestima u njegovoj kući u Paisley Parku.


Američki mediji javljaju da se u istragu oko pjevačeve smrti uključila i vladina agencija za borbu protiv droge DEA.


Na njegovom imanju pronađeni su, naime, sumnjivi recepti za lijekove. Detektivi DEA-e ispituju da li je Prince dobivao više recepata nego što mu je bilo portebno, odnosno da li se dogodio slučaj sličan smrti Michaela Jacksona. Tada je utvrđeno da mu je liječnik prepisivao tablete koje su u konačnici i dovele do njegove smrti.


Pozivajući se na nekoliko anonimnih izvora Minneapolis Star Tribune piše da se Prince predozirao opijatima nekoliko dana prije smrti, na povratku s koncerta u Atlanti što je uzrokovalo prisilno slijetanje njegova zrakoplova i kratku hospitalizaciju u Illinoisu.

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIBN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook