VIDEO/ 1. MAJA NA PINK BH

Rialda, Adis Škaljo i Sejo Boy razotkrivaju svoje intimne tajne u novom izdanju emisije 'Sa Tanjom na ti'

Mediji29.04.16, 12:38h

Rialda, Adis Škaljo i Sejo Boy razotkrivaju svoje intimne tajne u novom izdanju emisije 'Sa Tanjom na ti'
Talk show „Sa Tanjom na ti“ pogledajte u nedjelju, 1. maja, od 23:00 sati u programu TV Pink BH

 

 

U novom izdanju talk showa 'Sa Tanjom na ti' gostovat će mlade bosanskohercegovačke zvijezde Rialda Karahasanović Lokvaničić, Adis Škaljo i Sejo Boy.


Nakon singlova „Korak do sna“ i „Žena svijetom upravlja“, jedna od najatraktivnijih mladih pjevačica bh. muzičke scene Rialda Karahasanović Lokvančić u skorije vrijeme ima u planu snimiti još jedan singl. Rialda će sa Tanjom otvoreno govoriti o svojoj karijeri, uspjehu koji je za kratko vrijeme ostvarila, dotaći će se porodice, tračeva, te iskreno govoriti o zategnutim odnosima na estradi. Rialda je poznata kao osoba koja je brutalno iskrena pa će se tako i predstaviti gledateljima talk showa „Sa Tanjom na ti“.

 

sa-tanjom-na-ti-1-maj


Adis Škaljo, bh. pjevač, muzičar, nova nada estradnog neba naše zemlje i pobjednik muzičkog takmičenja "Zvijezda možeš biti ti" govorit će o novom spotu za pjesmu „Oprosti srce“, koliko ga ljepša polovina podržava, a priču će začiniti uz mnoštvo muzike i smijeha.


Sejo Boy, muzičar koji dupke puni diskoteke promovisat će novu pjesmu pod nazivom „Lom“ koja odiše bržim ritmom i koja je idealna za dobre provode i žurke. Sejo će Tanji otkriti detalje iz veze sa djevojkom Alisom, da li će uskoro stati na ludi kamen, te potvrditi ili demantovati pisanje pojedinih medija da će uskoro postati otac.


Talk show „Sa Tanjom na ti“ pogledajte u nedjelju, 1. maja, od 23:00 sati u programu TV Pink BH.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook