Imunitet mu teško narušen

Iznenada mu pozlilo: Bata Živojinović završio u bolnici

Hronika29.04.16, 11:19h

Iznenada mu pozlilo: Bata Živojinović završio u bolnici
Početkom jula 2012. imao je težak moždani udar od kojeg se oporavio, prije toga je imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene koju je liječio na Kubi

 

Legendarni srpski glumac Velimir Bata Živojinović (82) posljednjih dana se nije osjećao dobro.

 

"Bata se već neko vrijeme ne osjeća dobro. Neki dan mu je pozlilo pa je hitna ošla po njega. Cijela porodica je uznemirena jer se napokon osjećao dobro, a onda mu se zdravstveno stanje odjednom pogoršalo. Glumac u jednoj beogradskoj klinici ima apartman tako da ga ne može posjetiti niko osim porodice, a da se prethodno ne najavi", ispričao je izvor blizak Batinoj porodici za Alo.

 

"Iako ljekari tvrde da mu je pozlilo zbog atmosferskog pritiska i vremenskih prilika koje mu ne odgovaraju, svi u porodici su zabrinuti, jer su svjesni da je njegov imunitet toliko narušen da i prehlada može biti kobna", otkrio je drugi izvor za Blic.

 

Bata će u bolnici provesti najmanje deset dana dok se ne obave sve potrebne pretrage, a uz njega su cijelo vrijeme supruga Lula i unuka Dina.

 

Početkom jula 2012. imao je težak moždani udar od kojeg se oporavio, prije toga je imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene koju je liječio na Kubi.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook