Suspendovan zbog bludničenja

Skandal u Prijedoru: Policajac onanisao pred ženama i djevojčicama!

Hronika29.04.16, 08:05h

Skandal u Prijedoru: Policajac onanisao pred ženama i djevojčicama!
Izbezumljene djevojke i žene prijavljivale su slučaj policiji. One nisu mogle sa pouzdanom sigurnošću opisati seksualnog manijaka, jer su obično, nakon šokantnog događaja, vrišteći bježale

 

Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Slavko Cvijić (35) iz Omarske uhapšen je u srijedu zbog sumnje da je u posljednja tri mjeseca u prijedorskoj općini spopadao žene i djevojčice, pred kojima je u više navrata vadio spolni organ i onanisao.


Kako je potvrđeno u MUP-u RS, Cvijić se tereti za krivično djelo zadovoljavanje spolnih strasti pred drugima. Odlukom Tužilaštva, Cvijić je pušten da se brani sa slobode, ali je ekspresno suspendiran sa posla i udaljen iz službe.


Bludni policajac, zaposlen u Upravi za obezbjeđenje objekata i ličnosti u MUP-u RS u Banjoj Luci, uhapšen je u strogoj tajnosti, kako saznaje Avaz, nedugo nakon što je u Kozarcu djevojci pored koje je zaustavio svoj automobil, pokazao spolni organ.


- Obično bi zaustavio svoj automobil pored neke djevojčice, djevojke ili žene, otvorio bi prozor i pitao za neku ulicu ili gdje se nalazi neka ustanova. Dok bi one pokušavale da mu pomognu, on bi izvadio spolni organ i istog trena počeo onanisati - ispričao je izvor Avaza.


Izbezumljene djevojke i žene prijavljivale su slučaj policiji. One nisu mogle sa pouzdanom sigurnošću opisati seksualnog manijaka, jer su obično, nakon šokantnog događaja, vrišteći bježale.


Do tih detalja policija je došla nakon događaja u Kozarcu, nakon čega je bludni policajac odmah i uhapšen. Istog dana rješenjem načelnika Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata MUP-a RS Cvijić je udaljen s dužnosti do okončanja krivičnog postupka.


Marija Matić, portparol Centra javne bezbjednosti Prijedor, rekla je da “su policijski službenici CJB Prijedor 22. aprila (u petak) Okružnom tužilaštvu Banja Luka podnijeli izvještaj protiv policajca o počinjenom krivičnom djelu.


- Centar javne bezbjednosti Prijedor najoštrije osuđuje ovakvo ponašanje pripadnika MUP-a RS, koji je svojim nečasnim radnjama nanio sramotu svim časnim policijskim službenicima. Centar javne bezbjednosti Prijedor preduzimat će i u narednom periodu mjere i radnje radi otkrivanja svih oblika kriminaliteta. Ovo je još jedan primjer da MUP RS postupa u skladu sa zakonom te da će svako za koga postoji osnov sumnje da je počinio krivično djelo, biti i sankcionisan - rekla je Matić.


Osumnjičeni Cvijić završio je Srednju policijsku školu, oženjen je i ima dvoje male djece. Krivični zakon RS za krivično djelo zadovoljavanje spolnih strasti pred drugima propisao je maksimalnu kaznu do tri godine zatvora.   

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook