Zvijezde i poroci

Horoskop i bolesti ovisnosti: Rakove vreba heroin, Škorpije se lako 'navuku' na seks' a Strijelci na kocku

Zabava28.04.16, 08:48h

Horoskop i bolesti ovisnosti: Rakove vreba heroin, Škorpije se lako 'navuku' na seks' a Strijelci na kocku
Isto kao što određuju osobine, karakter, izgled i sklonosti, položaj planeta na dan vašeg rođenja određuje i kojim ste ovisnostima skloni!

 

Pronađite svoj horoskopski znak i otkrijte koja zavisnost vreba za vas kada se najmanje nadate, piše Elite daily.

 

Ovan: Ako ih nešto izluđuje, to je dosada. Ovnovi stalno žure, uvijek hoće više, a često imaju ili višak ili manjak samopouzdanja. Zbog toga će ih lako privući kokain, što može da bude njihova propast, jer se teško rješavaju zavisnosti od droge.

 

Bik: Kao neviđeno lijen znak Zodijaka, Bik je sklon drogama koje tjeraju na pokretanje, jer osjeća da mu baš to nedostaje u njegovoj prirodi. Ako uspije da izbjegne zavisnost od ekstazija, lako će se navući na hranu.

 

Blizanci: Blizanci vole svaku vrstu zabave, a pravi su zavisnici od drušvenih mreža. Fejs, Instagram, Tviter, Redit, svuda on ima naloge i redovno ih provjerava. Provjeravaće čak i telefonski imenik, samo da se ne bavi ozbiljnim stvarima.

 

Rak: Ćudljivi rakovi osjetljive prirode spremni su na sve samo da bi pobjegli od stvarnosti, naročito ako prežive neki gubitak, bilo emotivni, bilo materijalni. Njega vreba heroin, najopasnija droga, koja se vrlo teško ostavlja.

 

Lav: Kupoholičar zavistan od materijalnih dobara. Žena Lav daće posljednju paru na krpice, a muškarac na ekstravagantan automobil. Kao nevjerovatni egocentrici i bolesnici za pažnjom, zavisni su i od javnih scena, koji će privući svu pažnju na njih.

 

Djevica: Fanatik zavistan o brizi za nekoga ili nešto. Voli posvećivanje i titulu spasioca, pa će sve uraditi samo da nekome nametne svoj savjet ili pomoć.

 

Vaga: Vaga je znak koji se ne osjeća potpuno ako je sama, pa je zavisnik od tuđe ljubavi i opsjednuta pronalaženjem idealnog partnera. Svoju zavisnost neće obuzdati ni po koju cijenu, čak će i nekog ko nije za njih kovati u zvijezde i ubjeđivati sebe da je to to.

 

Škorpija: Ego i požuda Škorpije su plodno tlo za zavisnost od potvrda da je najljepša, talentovana, vatrena, sjajna u seksu, od kod je takođe zavisna.

 

Strijelac: Većina kockara rođena je u znaku Strijelca. Adrenalin i igra su mu u krvi, oslanja se na sreću sve dok ne izgubi i posljednju paru.

 

Jarac: Ambiciozni Jarčevi teže za novcem, zbog čega lako naruše psihičko zdravlje. Uzročno-posljedično, nakon zavisnosti od novca, stiže i zavisnost od sedativa i antidepresiva. Vodolija: Ovaj znak toliko duboko potiskuje emocije, pa se često povlači u svoj sopstveni svijet, a za spoljašnji postaje nedostupna. Zbog toga se povlače u samoću, pa su sklone da se navuku na svijet video igara.

 

Ribe: Pretjerano osjećajna priroda Ribe sklonija je da utjehu potraži u flaši alkoholnog pića. Srećna okolnost jeste to što ovaj znak teži duhovnim preispitivanjima, pa postoje velike šanse da se izvuku iz ovog teškog poroka.

 

(nezavisne.com/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook