foto/ nove intrige u talk showu 'Vidimo se u Sarajevu'

Bivši ljubavnici uživo pred kamerama: Alka Vuica pomirila Anu Rucner i Vladu Kalembera?!

Mediji27.04.16, 14:44h

Bivši ljubavnici uživo pred kamerama: Alka Vuica pomirila Anu Rucner i Vladu Kalembera?!
Alka će sa Vladom razgovarati o temama o kojima Kalember nije govorio u medijima, zajedno će se prisjetiti druženja sa „Srebrnim krilima“, a popularni pjevač gledateljima TV Pink BH otkrit će i poneku sočnu anegdotu iz doba slave benda

 

U trećoj epizodi talk showa „Vidimo se u Sarajevu“ urednica i voditeljica Alka Vuica ugostit će Vladu Kalembera, pjevača i osnivača legendarnog benda "Srebrna krila". U njegovu diskografiju upisani su brojni hitovi poput “Ana”, “Vino na usnama”, “Otkad si otišla”, a upravo će te pjesme emisiji dati poseban retro momenat.

 

Alka će sa Vladom razgovarati o temama o kojima Kalember nije govorio u medijima, zajedno će se prisjetiti druženja sa „Srebrnim krilima“, a popularni pjevač gledateljima TV Pink BH otkrit će i poneku sočnu anegdotu iz doba slave benda.

 

rucner-kalember-alka

 

Kao gošća iznenađenja Kalemberu će se pridružiti i Ana Rucner za koju je Alka Vuica pripremila intrigantna pitanja, pa će tako Ana i Vlado prvi put u javnosti govoriti o svom braku, razlici u godinama, kako su se upoznali, govorit će o sinu Darianu, razvodu, koliko se uopće poznaju i šta im smeta jedno kod drugoga.

 

Kako je Ana dio delegacije koja će Bosnu i Hercegovinu predstavljati na Eurosongu, u studiju „A“ TV Pink BH veseloj ekipi pridružit će se i Dalal Midhat Talakić, Fuad Backović Deen i Jasmin Fazlić Jala koji će govoriti o posljednjim pripremama  za prestižno evropsko takmičenje, o odnosima u bosanskohercegovačkoj delegaciji, a sve će naravno biti začinjeno dobrom pjesmom i svirkom.

 

rucner-kalember-alka-deen-dalal

 

Ne propustite još jednu intrigantnu epizodu talk showa „Vidimo se u Sarajevu“ koja će vas u ponedjeljak, 2. maja od 22 sata u programu TV Pink BH napuniti dobrom energijom i čije ćete pikanterije prepričavati sa svojim prijateljima.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook