Promjene su dobrodošle

Alarm uključen! Ovo su znakovi da bi vaš seksualni život mogao biti itekako bolji!

DEPO PLUS26.04.16, 20:59h

Alarm uključen! Ovo su znakovi da bi vaš seksualni život mogao biti itekako bolji!
Otvoreno mu priznajte što biste voljeli isprobati ili raditi češće

Odnosno, da bi trebao biti baš onakav kakvog zaslužujete...


1. Iz nekog razloga odbijate partneru reći što želite i kako da vas najbolje zadovolji. Niko ne može čitati tuđe misli, pa tako ni on. Otvoreno mu priznajte što biste voljeli isprobati ili raditi češće.

 

2. Ako i uspijete nešto priznati partneru, on ne sluša vaše želje. Ako on i dalje uporno sebično radi samo ono što je u njegovom interesu, razmislite o traženju novog partnera.

 

3. Gotovo da ne znate što je predigra. Predigra će vas i partnera dodatno povezati, ojačati vašu intimnost te vas uvesti u seksi raspoloženje. Nemojte zanemarivati njezinu važnost baš kao ni sam čin seksa.

 

4. Ne osjećate se seksi. Kada otkrijete što je uzrok vašem nezadovoljstvu, suočite se s njim i poradite na stvarima zbog kojih ćete se osjećati bolje i seksipilnije. Jer što se bude seksipilnije osjećali, to će i vaša želja za seksom biti snažnija.

 

5. Nemate dovoljno samopouzdanja za dirty talk. Dirty talk nije za svakoga, no uspijete li se dovoljno opustiti i skupiti hrabrosti, uvjerit ćete se koliko on podiže raspoloženje i koliko je zapravo zabavan.

 

6. Frustrirani ste jer najčešće ne doživljavate orgazam. Što budete pod većim stresom, to ćete ga teže postići. Ključ zadovoljnog seksualnog života leži u seksu tijekom kojega ste opušteni i maksimalno uživate. Nije loša taktika da pokušate češće masturbirati ne biste li otkrili što vam najbolje odogovara.

 

 

(Cosmopolitan.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook