Jedinstveni događaj u Sarajevu

Radionice, izložba, party...: Ne propustite 'University Underground' 14. maja na SSST-u

DEPO CLUBBING26.04.16, 14:45h

Radionice, izložba, party...: Ne propustite 'University Underground' 14. maja na SSST-u
Posjetitelji će tako moći slušati razna predavanja, pogledati umjetničku izložbu, sudjelovati u radionicama, chillati uz 'rooftop sessions' na terasi cijelo popodne te se naposljetku, kad padne noć, zabaviti na partiju na kojem ćete moći čuti setove najboljih regionalnih DJ-eva i producenata

 

Mixmag Adria u suradnji sa SSST (Sarajevo School of Science and Technology) predstavlja cjelodnevni, multimedijalan event 'University Underground' koji će se održati 14. maja na SSST fakultetu u Sarajevu. 

 

'University Underground' je event edukativnog, umjetničkog, znanstvenog i zabavnog karaktera na kojem će sudjelovati i svoj doprinos kroz radionice i predavanja dati mnogi regionalni umjetnici, znanstvenici, profesori, DJ-evi , producenti, novinari, organizatori i promotori.

 

Posjetitelji će tako moći slušati razna predavanja, pogledati umjetničku izložbu, sudjelovati u radionicama, chillati uz 'rooftop sessions' na terasi cijelo popodne te se naposljetku, kad padne noć, zabaviti na partiju na kojem ćete moći čuti setove najboljih regionalnih DJ-eva i producenata. 


Program 'University Underground' eventa podijeljen je na dnevni, edukativno-zabavni za koji će ulaz biti slobodan i noćni, 'Underground on Top' party na kojem će biti upriličeno pregršt iznenađenja. 

 

- Ono čime ćemo iskoristiti priliku da vam zagolicamo maštu je da Dimensions festival sudjeluje u noćnom programu 'University Underground' eventa - ističu organizatori.


U sklopu ovog događaja održat će se i 'DJ & PRODUCTION' radionica i niz predavanja tokom kojih će polaznici steći teorijski i praktični uvid, odnosno znanje i vještine korištenja različitih medija, softverskih alata i vještine različitih vidova i načina produkcije, te biti upoznati sa osnovnim aspektima puštanja i produciranja muzike, kao i njenog terapeutskog i društvenogznačaja koji će biti implementirani unutar projekta.


Ova radionica i predavanja će biti po mnogo čemu posebni i zabavni, no prije svega edukativni za sve one koji zaista žele naučiti osnove produciranja glazbe i DJ-inga.


Predavači će biti Mladen Tomić, Haris Čustović i Adnan Čalkić nanE.


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook