DEPO TV/ NOVA LICA NA FILMSKOM PLATNU

Ko igra Žugu u filmu 'Balada o Pišonji i Žugi', a šta o tome kaže Sejo Sekson...

Mediji26.04.16, 12:25h

Ko igra Žugu u filmu 'Balada o Pišonji i Žugi', a šta o tome kaže Sejo Sekson...
Student sa sarajevske akademije scenskih umjetnosti Dino Sarija dobio je ulogu kakvu svi mladi glumci priželjkuju u svojoj karijeri

 

Ovoga ljeta u Sarajevu se snima dugoočekivani igrani film „Balada o Pišonji i Žugi“ u režiji Jasmina Durakovića i Seje Seksona.


U našem TV prilogu upoznajte Dinu Sariju, mladog sarajevskog glumca koji u ovom filmu igra lik Žuge, te pogledajte šta o njemu kaže autor čuvene pjesme po kojoj se snima ova filmska priča.


Student sa sarajevske akademije scenskih umjetnosti Dino Sarija dobio je ulogu kakvu svi mladi glumci priželjkuju u svojoj karijeri. U nastavaku pogledajte kako se sprema za ovaj film i šta za njega znači igrati ulogu Žuge.


TV prilog, koji su  uradili novinarka Aida Begović i snimatelj Nikola Blagojević, nastao je u suradnji DEPO Portala i CTV-ija, prvog filmsko-zabavnog kanala u BiH, a emitiran je u tv magazinu za novi ritam života „DEPO Trailer".


Emisija se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati na programu CTV BiH, koji možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BiH.


Pogledajte video!

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook