Premijera na jesen

Počelo snimanje filma 'Nebeska tema' posvećenog Vladi Divljanu: Učestvuje čitava generacija muzičara

Mediji17.04.16, 16:30h

Počelo snimanje filma 'Nebeska tema' posvećenog Vladi Divljanu: Učestvuje čitava generacija muzičara
- Divno je što je cijela moja generacija muzičara uzela učešća, mislim da ovo može da bude veoma lijep i kvalitetan film - izjavio je pored ostalog Zdenko Kolar sinoć nakon snimanja

 

 Producentska kuća Starhill iz Beograda sinoć je zvanično počela sa snimanjem dokumentarnog filma “Nebeska tema” o jednom od najznačajnijih muzičara, Vladi Divljanu.

 

Mladen Matičević, reditelj i scenarista filma, rekao je da su film otpočeli sa Zdenkom Kolarom koji je mitska muzička figura.

 

- Divno je što je cijela moja generacija muzičara uzela učešća, mislim da ovo može da bude veoma lijep i kvalitetan film - izjavio je pored ostalog Zdenko Kolar sinoć nakon snimanja.

 

Audio snimanje pojedinih učesnika trajat će do kraja mjeseca, a onda se nakon uskršnjih praznika prelazi na snimanje slike.

 

U filmu će, pored Zdenka Kolara, učestvovati i Darko Rundek, Aleksandar Šandorov, Momčilo Bajagić Bajaga, Petar Peca Popović, Svetozar Cvetković, Mladen Juričić Max, Srđan Gojković Gile, Srđan Šaper, Goranka Matić, Momčilo Moma Rajin, Dina Divljan, Stevan Divljan i Pavle Divljan, Emil Tedeschi, Predrag Popović, Dušan Strajnić (Stray Dogg), Dejan Vučetić Vuča, Boris Mladenović, Dušan Kojić Koja, a spisak još nije konačan.

 

Premijera filma “Nebeska tema” planirana je za jesen ove godine.

 

(Fena/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook