VIDEO/ DOBRODOŠLI U ORIENT EXPRESS

Gledajte fragmente iz nove domaće hit serije: Kad Dunja reciklira Nicka...

Mediji05.04.16, 10:22h

Gledajte fragmente iz nove domaće hit serije: Kad Dunja reciklira Nicka...
Gledajte prvi novu hit seriju 'Dobrodošli u Orient Express' sa vodećim glumcima iz BiH i regije - Mirvadom Kurićem, Emirom Hadžihafizbegovićem, Ivom Gregurevićem, Bojanom Gregorić, Vanesom Glođo, Sašom Petrovićem, Harisom Burinom, Slavenom Knezovićem, Andreom Aković, Klarom Mučibabić i drugima, a u režiji Jasmina Durakovića

 

 

 

U nedjelju, 3. aprila, na Pink BiH počelo je tv prikazivanje novog domaćeg serijala "Doborodošli u Orient Express", koji se može gledati i putem digitalne platforme DEPO ZONA i video servisa VIMEO unutar DEPO Portala.

 

Gledanje TV serije putem digitalnih platformi se naplaćuje, ali je DEPO, kao glavni producent, odlučio da publici u BiH i regiji te našoj dijaspori širom svijeta zadovoljstvo gledanja serije, koja već postaje veliki hit, omogući po popularnim i prihvatljim cijenama.

 

Tako jedna epizoda košta 0.99 eura(1.94 KM), dok ćete za kupovinu čitavog paketa od čak 6 epizoda morati izdvojiti tek 2.99 eura (5.85 KM).

 

Pogledajte i video uputstvo o načinu kupovine gledanja ove TV serije bilo gdje u svijetu i bilo kada , a sve o seriji možete čitati i pratiti na DEPO TV, kao i na FB stranici DEPO ZONE, najveće digitalne platforme za gledanje filmskih i tv sadržaja iz BiH i Balkana.

 

U seriji 'Dobrodošli u Orient Express' igraju vodeći glumci iz BiH i regije  - Mirvad Kurić, Emir Hadžihafizbegović, Ivo Gregurević, Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Saša Petrović, Haris Burina, Slaven Knezović, Andrea Aković, Klara Mučibabić i drugi, a rađena je u režiji Jasmina Durakovića.

 

DEPO Portal u nastavku donosi kratak video fragment iz prve epizode novog hit serijala...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook