VIDEO/ SVE EPIZODE NA DEPO ZONI

Nakon tv premijere i velikog interesa publike, evo gdje možete gledati seriju 'Doborodošli u Orient Express'

Mediji04.04.16, 11:36h

Nakon tv premijere i velikog interesa publike, evo gdje možete gledati seriju 'Doborodošli u Orient Express'
Nakon tv premijere i velikog interesa gledalaca, DEPO Portal donosi upute kako novi domaći serijal 'Dobrodošli u Orient Express' možete gledati i pratiti na digitalnim platformama i putem interneta

 


U programu televizije Pink BiH sinoć je premijerno prikazana prva epizoda nove domaće humorističke serije "Doborodošli u Orient Express", rađene prema ideji i u režiji Jasmina Durakovića, a prema scenariju Dževada Hadžića. Nove epizode ove serije slijede na Pink BiH nedjeljom u 20 sati.


Riječ je o projektu koji zajedničkim snagama produciraju DEPO produkcija i PINK BiH, uz podršku domaće kompanije KLAS.  

 

Glavni junaci ove serije su sarajevski hotelijer Sudo (Mirvad Kurić) i turistički radnik Hoki (Emir Hadžihafizbegović) u borbi za opstanak u vremenu socijalne krize. Pored ove dvojice izuzetnih glumaca, u seriji velike uloge igraju: Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Ivo Gregurević, Saša Petrović, Andrea Aković, Haris Burina, Slaven Knezović, Klara Mučibabić, Edhem Husić, Armin Omerović, Staša Dukić, Nedim Malkočević i mnogi drugi.


Već nakon prikazivanja prve epizode, novi serijal "Doborodošli u Orient Express" izazvao je veliki interes domaće publike, o čemu svjedoči i preko 3.000 pretplatnika koji su prve epizode serijala pogledali prije tv premijere, putem digitalne platforme DEPO ZONA i video servisa VIMEO, unutar DEPO Portala.

 


Premijerno prikazivanje serije na digitalnim platformama počelo je 3. marta, tačnije prva polusezona od 6 epizoda (u trajanju po 25 minuta), a na zahtjev brojnih gledalaca, DEPO Portal donosi upute kako ovaj domaći serijal možete (legalno) gledati ponovo i dalje pratiti putem interneta.

 

Premijerno gledanje TV serije na digitalnim platformama i putem interneta je novost u BiH i regionu, ali ne i u svijetu. Fenomenalni uspjeh Netflixa, ali i drugih sličnih platformi posljednjih godina drastično mjenjaju navike tv gledalaca i ovaj način gledanja omiljenih tv serija sve više postaje praksa svjetskih producentskih, tv i filmskih kuća. 

 

Premijerno gledanje TV serije „Dobrodošli u Orient Express“ se naplaćuje, ali je DEPO, kao glavni producent serije, odlučio da publici u BiH i regiji te našoj dijaspori širom svijeta zadovoljstvo premijernog gledanja serije, koja već postaje veliki hit, omogući po popularnim i prihvatljim cijenama. 

 

Za one koji se još nisu pretplatili, informacija da cijena gledanja jedne epizode iznosi 0.99 eura (1,94 KM), dok opcija gledanja čitavog paketa od 6 epizoda u periodu od mjesec dana košta samo 2.99 eura (5,85 KM).

Gledajte na DEPO ZONI ili  direktno putem video servisa VIMEO

orinet-express-5dan-6

Pogledajte i video uputstvo o načinu kupovine gledanja ove TV serije bilo gdje u svijetu i bilo kada , a sve o seriji možete čitati i pratiti na DEPO TV, kao i na FB stranici DEPO ZONE, najveće digitalne platforme za gledanje filmskih i tv sadržaja iz BiH i Balkana.
Više o serijalu možete saznati OVDJE.

 

 Za sve informacije i dodatne upite o seriji i mogućnostima njenog premijernog gledanja, možete se obratiti mailom na: [email protected]

 

 

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook