VIDEO PREMIJERA NA DEPO PORTALU

Objavljen TV trailer za seriju 'Dobrodošli u Orient Express'

Mediji21.03.16, 19:37h

Objavljen TV trailer za seriju 'Dobrodošli u Orient Express'
Publika u BiH te Srbiji i Crnoj Gori moći će od nedelje, 3. aprila u 20h, gledati ovu humorističku TV seriju na Pink BH, čije je emitiranje za cijeli svijet početkom marta počelo sa velikim uspjehom na digitalnoj platformi DEPO ZONA

 

Danas je na Pink BH, ali i na You Tube kanalu DEPO TV objavljen trailer na novu domaću seriju „Dobrodošli u Orient Express“.

 

Publika u BiH te Srbiji i Crnoj Gori moći će od nedelje, 3. aprila u 20h, gledati ovu humorističku TV seriju na Pink BH, čije je emitiranje za cijeli svijet početkom marta počelo sa velikim uspjehom na digitalnoj platformi DEPO ZONA.

 

Pogledajte trailer!

 

 

Od trećeg marta ove godine publika u BiH ali i čitavom svijetu može na digitalnoj platformi DEPO ZONA, unutar DEPO Portala, pretpremijerno gledati prvu polusezonu od 6 epizoda (u trajanju po 25 minuta) nove domaće humorističke TV serije „Dobrošli u Orient Express“. Radi se o velikom TV projektu koji nastaje po ideji i konceptu Jasmina Durakovića, poznatog po pokretanju nekih od najuspješnijih tv serija u proteklih 20 godina (Viza za budućnost, Pozitivna geografija, Lud zbunjen normalan), dok je scenarista Dževad Hadžić. 

 

Glavni junaci ove serije su sarajevski hotelijer Sudo (Mirvad Kurić) i turistički radnik Hoki (Emir Hadžihafizbegović) u borbi za opstanak u vremenu socijalne krize. Pored ove dvojice izuzetnih glumaca, u seriji velike uloge igraju: Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Ivo Gregurević, Saša Petrović, Andrea Aković, Haris Burina, Slaven Knezović, Klara Mučibabić, Edhem Husić, Armin Omerović, Staša Dukić, Nedim Malkočević i mnogi drugi.

 

Sponzor serije je domaća kompanija KLAS, a medijski partner dnevni list Oslobođenje.

 

Premijerno gledanje TV serije na digitalnim platformama i putem interneta je novost u BiH i regionu, ali ne i u svijetu. Fenomenalni uspjeh Netflixa, ali i drugih sličnih platformi posljednjih godina drastično mjenjaju navike tv gledalaca i ovaj način gledanja omiljenih tv serija sve više postaje praksa svjetskih producentskih, tv i filmskih kuća. 

 

Premijerno gledanje TV serije „Dobrodošli u Orient Express“ se naplaćuje, ali je DEPO, kao glavni producent serije, odlučio da publici u BiH i regiji te našoj dijaspori širom svijeta zadovoljstvo premijernog gledanja serije, za koju se očekuje da će biti veliki hit, omogući po popularnim i prihvatljim cijenama. 

 

Tako je cijena gledanja jedne epizode 0.99 eura (1,94 KM), dok opcija gledanja čitavog paketa od 6 epizoda u periodu od mjesec dana košta samo 2.99 eura (5,85 KM).

 

Inače, DEPO ZONA prikazivanje ove serije radi u suradnji sa globalnim video servisom Vimeo, te publika ovu seriju može gledati, osim na svojim računarima, telefonima i tabletima, i na Smart televizijskim aparatima.

 
Pogledajte i video uputstvo o načinu kupovine gledanja ove TV serije bilo gdje u svijetu i bilo kada , a sve o serji možete čitati i pratiti na DEPO TV, kao i na FB stranici DEPO ZONE, najveće digitalne platforme za gledanje filmskih i tv sadržaja iz BiH i Balkana.


Budite aktivni sudionik novog vremena i mogućnosti, a ekipa serije „Dobrodošli u Orient Express“ obećava atraktivnu TV zabavu za čitavu porodicu!

 

Za sve informacije i dodatne upite o seriji i mogućnostima njenog premijernog gledanja, možete se obratiti mailom na: [email protected]

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook