VIDEO/ GLEDAJTE U EMISIJI 'DOBAR KOMŠIJA'

Halid Bešlić i gosti otkrivaju kako se snimala serija 'Dobrodošli u Orient Express'

Mediji21.03.16, 14:22h

Halid Bešlić i gosti otkrivaju kako se snimala serija 'Dobrodošli u Orient Express'
Uz komšijsku kafu u emisiji “Dobar Komšija” biće riječi o samoj ideji nastanka serije, anegdotama sa snimanja i domaćem humoru


U novom izdanju porodičnog magazina “Dobar Komšija” urednica i voditeljica Nataša Petrović ugostit će reditelja Jasmina Durakovića i protagoniste humorističke serije “Dobrodošli u Orient Express” koja se od nedjelje, 3. aprila, od 20 sati počinje emitovati na TV Pink BH.


Za muzički ugođaj u emisiji pobrinut će se Halid Bešlić koji je otpjevao naslovnu numeru za TV seriju „Dobrodošli u Orient Express“. Muziku i tekst za pjesmu „Men' se čini“ je uradio Mirko Šenkovski Geronimo, a aranžman Samir Kadirić, koji je odsvirao i harmoniku za ovu pjesmu.


Uz komšijsku kafu u emisiji “Dobar Komšija” biće riječi o samoj ideji nastanka serije, anegdotama sa snimanja i domaćem humoru.

 


Riječ je seriji koju zajedno realizuju producentska kuća DEPO iz Sarajeva i ružičasta televizija. Serija "Dobrodošli u Orient Express" okuplja oko sebe iskusan produkcijski tim i atraktivnu glumačku ekipu iz BiH i regije.


Glavni junaci ove serije su sarajevski hotelijer Sudo (Mirvad Kurić) i turistički radnik Hoki (Emir Hadžihafizbegović) u borbi za opstanak u vremenu socijalne krize. Pored ove dvojice izuzetnih glumaca, u seriji velike uloge igraju: Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Ivo Gregurević, Saša Petrović, Haris Burina, Slaven Knezović, Klara Mučibabić, Edhem Husić, Armin Omerović, Staša Dukić, Nedim Malkočević i mnogi drugi.


Serija se na humorističan način bavi svakodnevnicom u Sarajevu i BiH, a događa se u jednom ovdašnjem hotelu koji pokušava da nađe svoju priču u tranzcijskom novom vremenu.


Ne propustite emisiju “Dobar Komšija”, subota, 2. aprila, od 17:30 u program TV Pink BH.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook