VIDEO/ OD DANAS SVE EPIZODE NA DEPO ZONI

Janje ili mito: Pogledajte novi insert iz urnebesnog bh. serijala 'Dobrodošli u Orient Express'

Mediji17.03.16, 20:09h

Janje ili mito: Pogledajte novi insert iz urnebesnog bh. serijala 'Dobrodošli u Orient Express'
Ovo je prvi put u BiH, ali i čitavom regionu, da jedna velika igrana TV produkcija prvo emitiranje za publiku obezbijedi putem interneta, a što postaje u posljednju godinu-dvije sve više svjetska praksa... Od početka emitovanja prvih epizoda, 3. marta ove godine, pa do danas, blizu 3.000 gledalaca iz BiH i svijeta pretplatilo se na gledanje ovog serijala

 

Od danas, 17. marta, sa emitiranjem premijerno su startale i posljednje dvije epizode (od ukupno šest) domaće igrane TV serije „Dobrodošli u Orient Express“, koje se u okviru zvanične svjetske distribucije ove serije prikazuju putem digitalne platforme DEPO ZONA u suradnji sa globalnim video servisom Vimeo.  

 

Od početka emitovanja prvih epizoda, 3. marta, pa do danas, blizu 3.000 gledalaca iz BiH, ali i čitavog svijeta pretplatilo se na gledanje ovog serijala.

 

IZVINJENJE PRETPLATNICIMA:

Pretplanicima koji su kupili seriju po predprodajnoj cijeni izvinjavamo se zbog nastalih problema usljed tehničke greške, pa nisu bili u mogućnosti da pogledaju sve epizode.
Molimo sve da se jave na e-mail [email protected], kako bismo im proslijedili detaljnije upute i omogućili novo gledanje serijala.

Za one koji se još nisu pretplatili, informacija da cijena gledanja jedne epizode iznosi 0.99 eura (1,94 KM), dok opcija gledanja čitavog paketa od 6 epizoda u periodu od mjesec dana košta samo 2.99 eura (5,85 KM).

Gledajte na DEPO ZONI ili  direktno putem video servisa VIMEO

orinet-express-5dan-6

Budite aktivni sudionik novog vremena i mogućnosti, a ekipa serije „Dobrodošli u Orient Express“ obećava atraktivnu TV zabavu za čitavu porodicu!
Više o serijalu možete saznati OVDJE.


Ovo je prvi put u BiH, ali i čitavom regionu, da jedna velika igrana TV produkcija prvo emitiranje za publiku obezbijedi putem interneta, a što postaje u posljednju godinu-dvije sve više svjetska praksa.


Tako će publika putem DEPO ZONE u svakom dijelu svijeta moći gledati ovu novu humorističku seriju koja je oko sebe okupila vrhunsku glumačku ekipu iz BiH i regiona, kao filmske i tv umjetnike predvođene rediteljem projekta Jasminom Durakovićem.


U nastavku pogledajte kratki insert iz jedne od epizoda...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook