Veliki transfer

Mirjana Hrga napustila Al Jazeeru Balkans, prelazi na...

Mediji17.03.16, 11:36h

Mirjana Hrga napustila Al Jazeeru Balkans, prelazi na...
Ovom prilikom zahvaljujem svojoj dosadašnjoj kući Al Jazeeri Balkans i sjajnom čovjeku, direktoru Tariku Đođiću. Bilo je to pet nezaboravnih godina

 

Mirjana Hrga pridružuje se timu informativnog programa RTL-a, gdje će uređivati i voditi središnju informativnu emisiju RTL Danas.

 

"Ona je svakako jedna od najboljih urednica i voditeljica u Hrvatskoj koja će svojim znanjem i iskustvom, ali i stavom dodatno osnažiti naš informativni program", nahvalio ju je zamjenik predsjednika Uprave RTL Hrvatska, Ivan Lovreček.

 

Hrga je istaknula da se raduje što će biti dio RTL-ove ekipe te da se veseli zajedničkim izazovima u izazovnim vremenima.

 

"Duboko sam uvjerena da će to biti na obostrano zadovoljstvo. Ovom prilikom zahvaljujem svojoj dosadašnjoj kući Al Jazeeri Balkans i sjajnom čovjeku, direktoru Tariku Đođiću. Bilo je to pet nezaboravnih godina. Sada je došlo vrijeme za promjenu koje smatram nužnim poticajem u profesionalnom životu", rekla je.

 

Mirjana Hrga diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarsku karijeru je započela 1994. godine na Hrvatskoj radioteleviziji gdje je radila kao novinarka, urednica i voditeljica. Nakon devet godina na HRT-u, 2003. godine prelazi na Novu TV gdje radi kao urednica i voditeljica u informativnom programu te komercijalne televizije. Od 2011. do 2016. godine radila je kao reporterka, urednica i voditeljica na Al Jazeera Balkans TV. Izvještavala je iz svjetskih kriznih žarišta te pratila ratni sukob u Ukrajini, izvještavala sa Zapadne obale, iz Gaze, Libanona, Sirije, Grčke, Bugarske, Vatikana, Škotske i Brisela.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook