VIDEO/ BEND PAKT 5 ODUŠEVIO POSJETIOCE

Uz odličnu svirku i još bolju atmosferu proslavljen 6. rođendan The Pub-a

DEPO CLUBBING15.03.16, 15:24h

Uz odličnu svirku i još bolju atmosferu proslavljen 6. rođendan The Pub-a
Ovu nedjelju nemoguće je bilo mrziti zbog ponedjeljka – tako bar tvrde oduševljeni posjetioci i gosti koji su bez problema započinjali radnu sedmicu čak već od 6 ujutro, upravo zbog dobrog provoda na 6. rođendanu The Puba

 

U nedjelju, 13. 3. 2016. godine The Pub na Dolac Malti je proslavio svoj 6. rođendan. Na isti dan prije šest godina otvorenje The Puba uljepšao je i uveličao nastup benda Pakt 5 – što je i simbolički i doslovce odredilo/postavilo određena očekivanja i standarde te odmah na početku nagovijestilo posebnost i jaku reputaciju mjesta koje već šest godina okuplja prave ljubitelje dobre muzike, živih svirki, velikog izbora  piva – urbane ljude svih generacija, u jedinstvenom ambijentu kakav ima samo The Pub. 

 

 

Na stage The Puba stali su ponovo članovi benda Pakt 5 - u punom i originalnom sastavu koji su se okupili samo za ovaj nastup, rođendanski poklon The Pubu. Veseli i raspjevani posjetioci su s razlogom nestrpljivo iščekivali oba bloka svirke. Uživali su u izvrsnoj izvedbi, odabiru pjesama i sinergiji svih pet članova koji i nakon pauze od nekoliko godina te samo jedne tonske probe zvuče više nego izuzetno! Dama u Paktu, vokal Dženeta Bukvić Olovčić, Edin Hadzagic - Hadžaga, Alen Ekmečić, Dino Olovčić te Muris Varajić, majstor na gitari.

 

muris-varajic2

 

Poznato je da se svi oni uspješno bave onim u čemu su i najbolji, da su profesionalci, da su posebni, ali pokazali su i da kao takvi nisu preponosni da se okupe za The Pub i prijatelje. Pokazali su da su prijatelji i profesionalci. Ovu nedjelju nemoguće je bilo mrziti zbog ponedjeljka – tako bar tvrde oduševljeni posjetioci i gosti koji su bez problema započinjali radnu sedmicu čak već od 6 ujutro upravo zbog dobrog provoda na 6. rođendanu The Puba, saopćeno je iz kluba.

 

(DEPO PORTAL/em)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook