VIDEO/ EKSKLUZIVNO NA DEPO PORTALU

Urnebes uz domaći humor: Gledajte nove dvije epizode serijala 'Dobrodošli u Orient Express'

Mediji07.03.16, 12:57h

Urnebes uz domaći humor: Gledajte nove dvije epizode serijala 'Dobrodošli u Orient Express'
Od kako je startala sa emitovanjem putem digitalne platforme DEPO Zona i globalnog video servisa VIMEO, preko 2.500 gledalaca iz BiH, ali čitavog svijeta pretplatilo se na gledanje nove bh. humorističke serije "Dobrodošli u Orient Express"

 

Od danas, 7. marta, premijerno su startale sa emitiranjem i druge dvije epizode domaće igrane TV serije „Dobrodošli u Orient Express“, a u okviru zvanične svjetske distribucije ove serije putem digitalne platforme DEPO ZONA u suradnji sa globalnim video servisom Vimeo.  

 

Prve dvije epizode sa emitovanjem su startala od 3. marta, a u prethodnih desetak dana više od 2.500 gledalaca iz BiH, ali čitavog svijeta (Austrija, Njemačka, Kanada, SAD, Kanada, Švicarska, Slovenja, Hrvatska) pretplatilo se na gledanje ovog serijala.


Ovo je prvi put u BiH, ali i čitavom regionu, da jedna velika igrana TV produkcija prvo emitiranje za publiku obezbijedi putem interneta, a što postaje u posljednju godinu-dvije sve više svjetska praksa.


Tako će publika putem DEPO ZONE u svakom dijelu svijeta moći gledati ovu novu humorističku seriju koja je oko sebe okupila vrhunsku glumačku ekipu iz BiH i regiona, kao filmske i tv umjetnike predvođene rediteljem projekta Jasminom Durakovićem.


Nakon današnje dvije, peta i šesta epizoda sa distribucijom će krenuti u petak (11. mart), te će tako u brzom vremenskom periodu publika imati priliku vidjeti čitavu prvu sezonu ove serije, uz mogućnost nastavka snimanja i njenog emitiranje.

 

U nastavku pogledajte insert iz jedne od epizoda...

 

Cijena gledanja jedne epizode iznosi 0.99 eura (1,94 KM), dok opcija gledanja čitavog paketa od 6 epizoda u periodu od mjesec dana košta samo 2.99 eura (5,85 KM).

Gledajte na DEPO ZONI ili  direktno putem video servisa VIMEO

orient-express-3dan10

Budite aktivni sudionik novog vremena i mogućnosti, a ekipa serije „Dobrodošli u Orient Express“ obećava atraktivnu TV zabavu za čitavu porodicu!

 

Više o serijalu možete saznati OVDJE.


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook