Protiv svakog sivila

Pet detalja koji unose sunce u vaš dom

Auto & Dom03.03.16, 19:43h

Pet detalja koji unose sunce u vaš dom
Želite li instant osvježenje stana, donosimo pet prijedloga u kojima vladaju žuti detalji za dom

 

Žuta boja jedna je od najjačih boja sunčevog spektra. Moćne i tople nijanse vrlo su upečatljive i upravo zbog toga mogu postati vrlo zanimljiv ukras vašeg doma. Želite li instant osvježenje stana, donosimo pet prijedloga u kojima vladaju žuti detalji za dom.

 

1. Spavaća soba


Spavaća soba idealna je za igru s bojama, a ona se može događati na vašem krevetu. Pronađite jednobojnu žutu posteljinu ili pak neku ukrašenu zanimljivim uzorkom i dobili ste instant osvježenje prostora. 

 

2. Kupaonica


Detalji u kupaonici u žutoj boji izvrstan su način za instant osvježenje prostora. Žuti kupaonski tepih, vaza sa žutim svijećicama ili pak žuti držači za četkice i sapun savršen su odabir.

 

3. Dnevni boravak


Dnevni boravak idealan je za igru sa žutom bojim. Ukrasite kauč s nekoliko žutih jastučića, na ormarić stavite žutu lampu ili vazu i prostor će postati ljepši i svježiji.

 

4. Kuhinja


Iskoristite kupaonske elemente za igru sa žutim bojom, ali samo u obliku detalja. U tome vam može pomoći samoljepljiva folija koju možete zalijepiti na ladicu elementa. Isti učinak imaju i žuti podmetači za tanjire ili pak sami tanjiri.

 

5. Trpezarija


Žuta boja voli vaš dom. Zanimljiv detalj za trpezariju svakako su zavjese koje žutom bojom u prostor unose svjetlo i svježinu. Isti efekt ima i žuti stolnjak koji može biti jednobojan ili pak ukrašen žutim uzorkom.
 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook