NOVITETI U AUTOŠKOLI 'LIFELINE'

Najpovoljnije polaganje vozačkog ispita u Sarajevu: Šest rata - bez banke, kamata i dodatnih troškova

Auto & Dom16.02.16, 15:11h

Najpovoljnije polaganje vozačkog ispita u Sarajevu: Šest rata - bez banke, kamata i dodatnih troškova
Od nedavno se autoškola LifeLine nalazi na novoj lokaciji na Malti, adresa: Džemala Bijedića 2, zgrada Unionkomerca (2. sprat)

 

Baš kao što ste i navikli, autoškola LifeLine uvijek ima inovacija, pa tako i ovaj put. Nastavlja poboljšavati i usavršavati svoj rad kako bi ispunjavala visoko postavljene norme, a u svrhu uspjeha svojih kandidata.


Nastavlja sa najboljim modusom obuke, najboljom kvalitetom i naboljim pogodnostima!


Od nedavno se autoškola LifeLine nalazi na novoj lokaciji na Malti, adresa: Džemala Bijedića 2, zgrada Unionkomerca (2. sprat).


U poslovanju ove autoškole najvažnija je kvaliteta obuke i edukacije. U tom smislu kandidatima je omogućena organizovana teoretska nastava iz poznavanja saobraćajnih propisa, svaki radni dan od 16 do 20 sati. Uz kompletnu prateću literaturu koju kandodati dobijaju po upisu, uz vrhunskog licenciranog predavača brzo će i temeljito savladati teoriju saobraćajnih propisa.


Neizostavni su i online testovi koje autoškola LifeLine obezbjeđuje na svojoj web stranici www.polozivozacki.ba


Što se tiče praktičnog dijela obuke, uvodeni su noviteti:


- Nova vozila, benzin i dizel motori, ekološki prihvatljivija - kada već postoji alternativa, u ovoj autoškoli oldučili su sudjelovati i na neki način doprinijeti smanjenju štetnih faktora koji narušavaju ekološku ravnotežu, te ujedno i probuditi svijest kod kandidata o istoj.


- Tokom obuke, čiji se proces odnosi na 35 zakonskih časova, autoškola LifeLine uvodi dodatna tri časa GRATIS, i u sklopu obuke od 38 časova, kandidati imaju priliku da se upoznaju sa vožnjom na benzin i dizel motorima, nauče razliku između njih i steknu bolji osjećaj.


- Također, tokom obuke u autoškoli LifeLine, kandidati imaju priliku da se upoznaju i sa vožnjom po padinskim dijelovima grada, kao i da se upoznaju sa osnovama brze vožnje na autoputu i brzim cestama.


- Svaki kandidat autoškole LifeLine dobija GRATIS čas SIMULACIJE ISPITA, koji se praktikuje neposredno pred kraj obuke, a čija je svrha stavljanje kandidata u realne uslove kao na zvaničnom ispitu. Sa kandidatom na simulaciji prisustvuje instruktor sa kojim je kandidat prošao obuku, te još jedan instruktor koji je tada u ulozi ispitivača.  Na simulaciji će kandidat vidjeti stvarno stanje usvojenog znanja, odnosno spremnost za ispit, i uz konsultacije sa instruktorom dogovoriti prijavu istog ili eventualno broj potrebnih dopunskih časova, ukoliko nije spreman za ispit.

 

lifeline-autoskola3


Uz sve to, autoškola LifeLive ima najpovoljniji i najpristupačniji način finansiranja vozačkog ispita:


1. Interno plaćanje - sveukupna cijena od 1.176,00 KM može se isfinansirati na 6 mjesečnih rata bez banke, kamata i dodatnih troškova, kao i BEZ ZADRŽAVANJA U PROCEDURI KANDIDATA DOK TRAJE PLAĆANJE!


2.Bankovno finansiranje na 12, 24 i 36 mjeseci.


3. Kartično plaćanje


Autoškola LifeLine sve obaveze oko administrativnog dijela posla preuzima na sebe (prijave ispita, podizanje potvrda...).


Kandidati dobijaju vrhunsku uslugu i kada je u pitanju sama obuka i kada je riječ o timu autoškole LifeLine koji komunicira sa kandidatom i upućuje ga na svaki naredni korak u proceduri.


Stoga i bi budite dio najboljih!

Postanite siguran učesnik u saobraćaju, a autoškola LifeLine je tu da vas uvede u "svijet sigrnih vozača"!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook